JEDINSTVEN KONCEPT MODELA SMART FOR TU

 

Komfor i agilnost

 

sposrtski zsmartKoncept modela smart for tu je jedinstven. Novi smart je revolucionarni razvoj kultnog vozila koji je osvojio ceo svet. Dajmlerovo vozilo još jednom demonstrira moć, da veličina ima dosta veze sa inteligencijom, a ništa sa kompromisom. Ne postoji kompromis na komforu i agilnosti, a nikako kompromis kada se priča o bezbednosti i ekologiji jer visoki standardi Mercedes kar grupe se takođe odnose i na smart for tu.

Povezana vest:  Najskuplji automobil na sajmu automobila

Novi smart for tu je logični dalji razvoj vozila koje je dostiglo kultni status u veoma kratkom vremenskom periodu i postavilo standarde komfora, agilnosti, bezbednosti i ekologije. U budućnosti, smart for tu će ostati simbol inovacije, funkcionalnosti i volje za životom.

Smart je van svake klase, i pun pozitivnog stav prema životu. Vlasnici na ovaj način jasno poručuju, da su dobro informisane osobe sa modernim načinom razmišljanja i osećajem odgovornosti. Smart for tu predstavlja formu idealne urbane mobilnosti današnjice. On je deklaracija nezavisnosti automobilizma, jer pruža efekat da je on vozilo koje poseduje sve što je čoveku neophodno u gradu.

Povezana vest:  Citroen otkrio izgled novog modela DS4

Ni jedno drugo vozilo nema mlađu klijentelu, 85 procenata kupaca je ispod 40 godina, smart vozila se voze od strane menadžera i domaćica, zaposlenih i očeva. Delom zbog ekstremne ekonomičnosti, agilnosti i lakoće vožnje, pa sve do njegove dužine, koja iznosi manje od tri metra, novi smart for tu je takođe štediša prostora koji je neophodan na drumu ili u garaži.