haris-dzinovic_hjundaiHaris Džinović, novi promoter Hyundai brenda za Srbiju

 

U četvrtak 10. juna na platou ispred prodajnog salona Hyundai Auto Beograd na Novom Beogradu održan je prijem povodom zvaničnog predstavljanja novog promotera Hyundai brenda za Srbiju – Harisa Džinovića.

Haris Džinović je umetnik čija se muzika večno pamti i peva. Svoju karijeru počeo je početkom osamdesetih godina a njegovi hitovi se rado pevaju i slušaju i danas, mnogo godina kasnije.

Povezana vest:  Uskoro satelitske kamere za prekoračenje brzine

Krajem 2009. godine u prodaji se pojavio njegov četvrti solistički album „Magic“ na kojem se prvi put kao sponzor pojavljuje Hyundai.

Posle oficijelnog dela u kome su generalni direktor Hyundai Auto Beograda gospodin Slavc Habič i gospodin Haris Džinović govorili o međusobnoj saradnji, Haris Džinović je sve prisutne zabavio pevajući neke od svojih najvećih hitova.

Povezana vest:  Izvršni direktor Opel grupe, dr Neumann primio „AUTOBEST 2015" priznanje za novu Corsu

Promociji je prisustvao veliki broj poslovnih prijatelja Hyundai Auto Beograda, članovi Hyundai kluba, veliki broj medija.

Haris Džinović je drugi promoter Hyundai brenda za Srbiju, posle teniske zvezde Jelene Janković koja je bila promoter ovog brenda od 2006-2008 godine.