Novi Peugeot 308Svečano predstavljen novi Peugeot 308

Na promociji koja je održana 19.februara u salonu Verano Motors-a, srpskoj javnosti svečano je predstavljen novi Peugeot 308, koji je svojim novinama u dizajnu i tehnologiji za kratko vreme izazvao veliku pažnju u svetu automobilizma. U okviru zabavnog programa koji je u skladu sa sloganom „Sledi vaš osećaj“, dočarao izuzetne performanse i prednosti ovog automobila, generalnom uvozniku i distributeru Pežo vozila za Srbiju i Crnu Goru uručena je i nagrada za automobil godine u Srbiji.
MetroMarket, specijalizovano preduzeće koje se bavi tržišnim komunikacijama u oblasti automobilizma, trinaestu godinu za redom organizovalo je glasanje putem interneta, a u konkurenciji od dvadeset jednog automobila koji se prodaju u našoj zemlji, najviše glasova dobio je upravo novi Pežo 308, ponevši tako titulu NetAuto 2014. godine
„Posebno nam je drago što su svi ljubitelji automobila svojim glasovima doprineli da ovaj model, od koga očekujemo još mnogo uspeha, dobije još jedno priznanje i ponese titulu Automobil godine u Srbiji. Nadam se da će većina vas priuštiti sebi to zadovoljstvo da se tokom vožnje ovog modela prepuste svojim osećajima“, istakao je direktor Verano Motors-a, dr Milan Vukasović, pozivajući sve zainteresovane da zakažu test vožnju i sami se uvere u šarm novog lava.
Svečano predstavljanje novog modela upotpunilo je prisustvo brojnih poznatih ličnosti. Među počasnim gostima našli su se i Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera , ambasadora brenda Pežo, operska diva Dragana del Monako sa suprugom, čuvenim slikarem Milošem Šobajićem, profesor dr Slobodan Unković, proslavljeni motociklista Gabor Sagmajster, voditeljke Adrijana Čortan, Katarina Vučetić i drugi.
Kao prateća manifestacija, održan je i izbor za Miss NetAuto 2013. U finalnoj konkurenciji našlo se 12 devojaka, od kojih je, prema glasovima publike i žirija za Miss proglašena Ana Stanić dok je Sara Stojanović osvojila titulu Miss fotogeničnosti.

Povezana vest:  Opelove svetske premijere: Četiri odjednom