PSC Komnenović, član nemačkog AVAG holdinga iz Augsburga, ovlašćeni distributer Opela, učestvovao je na devetom velikom skupu Opel kluba Srbije (OPCS), na Adi Huji u Beogradu.

Svake godine ova manifestacija koju tradicinalno organizuje OPCS, okuplja zaljubljenike u Opel automobile na jednom mestu.

Predsednik tog kluba Marko Drašković uručio je tom prilikom zahvalnicu Milošu Komnenoviću, direktoru PSC Komnenović za promociju Opel kluba Srbija.

Povezana vest:  „7 u 17“: Sedam novih modela Opela u 2017.

“Zadovoljstvo je videti da je iz godine u godinu sve više učesnika ove manifestacije. To pokazuje da Opel korača pravim putem. Ovim putem se zahvaljujemo svim ljubiteljima Opela koji su uveličali ovu manifestaciju svojim dolaskom kao i prodajno-servisnom centru Komnenović, koji je prepoznao značaj ovakvog skupa, kako bi jedan od najvećih automobilskih svetskih brendova bio još više popularizovan na tržištu Srbije”, rekao je Drašković.

Povezana vest:  Euro NCAP: maksimalnih 5 zvezdica za Citroën DS4

Pored ljubitelja Opelovih automobila kojih je ove godine bilo preko 150 iz svih krajeva Srbije, događaj je pratilo i nekoliko stotina ljudi.

Opel klub Srbije postoji 11 godina, a PSC Komnenović će nastojati da ga podržava i ubuduće.

*OPCS i PSC Komnenović pozivaju sve ljubitelje OPEL-a da se učlane u klub i ostvare mnogobrojne pogodnosti u vidu popusta i beneficija kod servisiranja svog lepotana iz Riselshajma.