Volt_1Chevrolet promoviše Volt u okviru Kinect-a za Xbox 360

 

 

Kupci Chevrolet-a u SAD će uskoro biti u mogućnosti da na jedan nov način dobiju informacije o Chevrolet Volt-u, zahvaljujući inovativnim tehnologijama koje je Microsoft danas predstavio na festivalu advertising-a u Kanu.

 

Jedna od novih tehnologija, Kinect za Xbox 360, omogućava novi način igre, sa controller-free igrama i zabavom. Chevrolet će biti jedna od prvih kompanija koja će isprobati novu tehnologiju kada Kinect za Xbox 360, na jesen bude lansiran. Kupcima će biti omogućeno da nauče o proizvodnji Volt-a kroz interaktivni video prikaz na Xbox LIVE-u ili na web-u, kao i da iskuse test vožnju virtuelnog Volt-a u “Kinect Joy Ride”-u, prvoj controller-free trkačkoj igri koja dolazi iz Microsoft Game Studija.

Povezana vest:  Neverovatna ponuda iz Opela: Corsa Essentija i Astra Classic - fantastična ušteda i poklon oprema

 

-Volt primenjuje naprednu ekološku tehnologiju kako bi Chevrolet vozače oslobodio pumpe za gorivo, čineći ga jednim od najuzbudljivijih izuma koje je automobilska industrija videla godinama unazad – rekao je Jim Campbell, potpredsednik Chevrolet Marketing-a za SAD I dodao: – Neophodno je da naša marketinška kampanja bude odraz svega pomenutog. Kinect nam omogućava da prenesemo uzbuđenje iskustva u showroom-u u dnevne sobe naših kupaca. To je način da se doživi iskustvo fizičkog kontakta sa proizvodom koje je osnovno za odluku o kupovini.

Povezana vest:  Ferrari FF rasprodat za manje od sat vremena Ekskluzivna Nieman Marcus serija Ferrarija FF raspr

 

Prodaja Chevrolet Volt-a će početi krajem 2010.god na izabranim tržištima SAD-a. Chevrolet Europe će proslaviti stogodišnjicu u Novembru 2011.god dolaskom prvog Volta-a u Evropu. Odluka o saradnji sa Microsoft-om na promociji i oglašavanju na tlu Evrope biće doneta nešto kasnije.