seat_leonNove ponude SEAT-a

 

Španska auto marka SEAT, kao deo renomirane kompanije Porsche SCG, zvanično je prisutna na prostorima Srbije i Crne Gore više od 6 godina. U tom periodu SEAT beleži stalni rast kako prodaje tako i dilerske mreže koja je u ovom periodu dosegla do 6 ovlašcenih dilera i servisera u svim većim gradovima Srbije.

U narednom periodu iz SEAT-a nam stižu mnogi noviteti kao i nikada povoljniji uslovi za kupovinu najpopularnijih modela ovog španskog proizvaodaca. Prvi novitet je Ibiza ST. Reč je o dugo očekivanoj dužoj verziji SEAT-ovog najprodavanijeg modela. Za 18 cm duža od klasičnog modela Ibize ali sa čak 430 litara prtljažnog prostora. Najnovija verzija Ibize savršeno je vozilo za mladalački i sportski način života,ali takođe i praktičan i lak za upotrebu. SEAT Ibiza ST se nudi u šest varijanti najsavremenijih motora uz visok nivo standardne opreme kao i širok asortiman dodatne opreme. Našim klijentima posebno ističemo ponudu Ibize ST 1.4 MPI (85KS) style koja u standarnoj opremi ima klima uređaj „Climatic“, aluminijumske felne, radio/cd/mp3, ABS sistem kočenja, putni računar, tempomat, farove za maglu, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, centralnu bravu sa daljinskim zaključavanjem, volan podesiv po visini i dubini, elektro paket a uz samo 999 eur inicijanog troška koji podrazumeva depozit, troškove obrade ugovora, uključen gratis Kasko i registracija u 1 godini uz saradnju sa Porsche Mobility-jem.

Povezana vest:  Radulović Automobili novi ovlašćeni servis kompanije Fiat Automobili Srbija

Posebne uslove SEAT je obezbedio i za kupce Leona 1.2 TSI (105KS) refference koji u standardnoj opremi ima i klima uređaj „Climatic“ ABS sistem kočenja, TCS sistem protiv proklizavanja prednjih točkova, radio/cd/mp3 sa 6 zvučnika, putni računar, centralnu bravu sa daljinom komandom kao i retrovizore i ručice vrata u boji karoserije a za samo 1.299 eur inicijalnog troška.

Povezana vest:  PUNTO CLASSIC SA SAJMA ODLAZI U PANČEVO

Za sve kupce koji traže pouzdan, kvalitetan a pri tom i atraktivan i dinamičan porodični automobil SEAT je spremio jedinstvenu ponudu za Alteu XL 1.6 TDI (105KS) style koji u standardnoj opremi ima i automatski klima uređaj „Climatronic“, aluminijumske felne, putni računar, tempomat, ABS sistem kočenja, TCS sistem protiv proklizavanja prednjih točkova, radio/cd/mp3 sa 6 zvučnika, farove za maglu, centralnu bravu sa daljinom komandom a za samo 1.599 eur inicijalnog troška.

Povezana vest:  Nova strategija komuniciranja Opelovog brenda

Za sve dodatne informacije kao i da zakažete test vožnju, možete se obratiti nekom od ovlašćenih SEAT dilera na teritoriji Srbije

Porsche Beograd Ada, Porsche Beograd Sever, ASTA Novi Sad, BROS Auto Niš i AC Manik Čačak.