citroen C3Najlepši gradski auto Citroen C3 po najlepšoj ceni

 

Kada se iz Vitro Group odluče da obraduju svoje kupce, brižljivo planirane akcije najčešće imaju i odjek i uspeh. Međutim, za početak ove jeseni utisak koji se sam nameće je da su prevazišli očekivanja i zaista ponudili ono kako su akciju i nazvali: NAJLEPŠI GRADSKI AUTO PO NAJLEPŠOJ CENI.

Iako su ukusi različiti, svakako je nesporno da je Citroen C3 nešto sasvim novo i sveže na našim ulicama, a da prelepi dizajn sa inovativnim rešenjima nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ako ovome dodamo da se od danas može nabaviti u verziji sa petoro vrata i benzinskim motorom model C3 X 1.1i za svega 9980 evra onda treba očekivati da će se na našim putevima susreti sa ovim lepotanom višestruko povećati.

Povezana vest:  Restilizovana Honda Legend

Novi Citroen C3 je jedinstven automobil, istovremeno zaobljen i zategnut, a pored dizajna izdvaja se i izborom materijala koji mu podižu kvalitet i čine ga primerom za budućnost. Jedan je od najkompaktnijih automobila u svojoj klasi pa pruža izvanredan komoditet putnicima, a 300 l prtljažnog prostora, najviše u svojoj klasi, čine ukupan utisak daleko konfornijim. Takođe, novi Citroen C3 nudi, kao opciju kupovine, novo iskustvo u vožnji zahvaljujući neverovatnom Zenith vetrobranu i superiorno predstavlja pomeranje granica, pa je C3 auto u kome ćete imati više svetlosti, više sigurnosti i više zadovoljstva za vreme koje dolazi.

Povezana vest:  Opel na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Model koji je u ponudi odlikuje sjajna dodatna oprema u koju spadaju: klima uređaj, 4 vazdušna jastuka, ABS, progresivni servo upravljač, putni računar, elektro podizači prednjih stakala, daljinsko centralno zaključavanje, električno podešavanje ogledala spoljnih retrovizora u boji karoserije, upravljač podesiv po visini i dubini, vozačevo sedište podesivo po visini, deljiva zadnja klupa, 15” ukrasni poklopci točkova…

Povezana vest:  DDOR Eco Bg Car Show 07 vozi u sasvim novu eru

Posetite prodajne salone Vitro Group ili Citroen dilera, širom Srbije i iskoristite ovu sjajnu cenu od 9980 evra za auto koji se ove godine pojavio, a narednih godina će biti svakako jedan od najprodavanijih na našem tržištu.