CHEV_CareWeek_2010_A0_Poster_glove SRBBezbedno kroz zimu: Chevrolet predstavlja program Nedelje brige o kupcima

 

 

Svako od nas treba da se pripremi za zimsku sezonu, ali koliko i mi, i naši automobili treba da budu spremni za sezonu hladnog vremena kako bi nam pružili bezbednu vožnju tokom zime.

 

Chevrolet se konstantno trudi da ponudi svojim kupcima najbolje usluge i u cilju podrške svojim kupacima u pripremi njihovih automobila za zimu, najavljuje program Nedelja brige o kupcima.

Povezana vest:  Audi A3 koncept na 49. Beogradskom sajmu automobila

 

Tokom Nedelja brige o kupcima, koje će se održati od 1. do 15. novembra, Chevrolet poziva vlasnike Chevrolet i Daewoo vozila da posete najbliže prodajne i servisne salone i pregledaju svoja vozila pred zimu.

 

Kupcima se nudi:

-Besplatan pregled vozila pred zimu

-10% popusta na servisne usluge i delove (za intervencije koje proisteknu iz dijagnostike vozila)

Povezana vest:  Belgrade Classic Car Show powered by UNIQA

-Specijalna ponuda za zimski program (akcija se odnosi na zimske točkove i gume kod ovlašćenih servisa koji učestvuju u akciji)

 

Srećni što Vas imamo za kupce, Chevrolet je takođe pripremio i mali poklon za Vas (uz posetu najbližem prodajnom i servisnom salonu i donetu karticu za prikupljanje podataka) – par toplih zimskih Chevrolet rukavica.

Povezana vest:  Opel povećava proizvodnju Corse

 

U toku provere i servisiranja vozila, kupac ce imati priliku da iskusi test vožnju novih Chevrolet vozila i da dobije korisne informacije o trenutnoj ponudi automobila.