Katie 2Pevačica Kejti Melua novi Opelov ambasador

 

Pevačica i tekstopisac Kejti Melua, koja je jedna od vodećih svetskih zvezda u muzičkoj industriji, postala je novi Opelov brend ambasador. Saradnja između pevačice i proizvođača automobila poklopiće se sa njenom koncertnom turnejom širom Evrope u 50 gradova. Opel je objavio početak saradnje sa pevačicom danas za vreme internet prenosa iz Air Studija (Air studios) u Londonu.

Pronalazak mladih talenata i Opelovo uključivanje u industriju muzike i zabave ima odlučnu ulogu u stategiji kompanije sa ciljem obnove brenda i jačanju njegove pozicije na ključnim tržištima.

„Radujemo se saradnji sa Kejti, koja je izvanredna osoba i fantastičan muzičar. Veoma nam drago da če ona biti jedno od promotivnih lica koja će predstavljati naš brend u budućnosti, “ rekao je Alan Vizer, potpredsednik sektora za Prodaju, Marketing, i Postprodaju. „Ključne brend vrednosti naše strategije su inovacija, dinamika i emocionalni dizajn kao i doslednost i svest o očuvanju životne sredine i društvene odgovornosti. Mi smo posvećeni ovim vrednosti i Kejti predstavlja sve njih na jedan autentični i pouzdan način.“

Povezana vest:  Novi Chevrolet Malibu napravio milion test milja širom sveta

Katie 1I sama pevačica nije krila svoje uzbuđenje povodom buduće saradnje. „Osećam se veoma ugodno, ovo je savršena kombinacija“, rekla je ona. „Veoma mi se sviđa što Opel brine o pitanjima kao što su očuvanje i održanje životne sredine a u isto vreme želi da iskomunicira emocije i želju za životom. Juče sam imala priliku da se odvezem Amperom do Londona – i bilo je super!“

Povezana vest:  Specijalna sajamska ponuda kompanija Piraeus Leasing i Piraeus Rent

Međunarodno poznata kao zagovornik principa očuvanja životne sredine i poznata po svojim humanitarnim aktivnostima, Kejti Melua je čvrsto utvrdila svoje mesto među međunarodnim muzičkim zvezdama. Ona je pre svega poznata po svom neobičnom i nepogrešivom stilu. Osvojila je već nekoliko impresivnih nagrada od početka njene relativno mlade karijere. Neke od nagrada su „Echo” (nagrada za Najuspešnijeg Novog Internacionalnog Izvođača) i „Dvd Šampion” (nagrada u jednoj od kategorija muzičkih nagrada), obe iz 2005. godine, holandska nagrada „Edison Award” (nagrada za Najboljeg Internationalnog Izvođača) iz 2006 godine, Svetska muzička nagrada 2006 (za najuspešnijeg britanskog izvođača širom sveta), „Zlatna Kamera” (Golden Camera) za najboljeg internacionalnog izvođača i još jednu „Echo” nagradu (Najbolji rock/pop izvođač) 2007 godine.

Povezana vest:  Svetska premijera: Nova Opel Insignia debituje na Salonu automobila u Ženevi

Rođena u Gruziji, danas britanski državljanin, Kejti Melua je takođe bila jedna od najbolje prodavanih ženskih izvođača iz Engleske u 2006. godini. Njena sva četiri albuma – „Prekinuti potragu” (“Call off the Search”), „Komad po komad” (“Piece by piece”), „Slike” (“Pictures”) i album iz 2010 „Kuća” (“The House”) – bili su na vrhovima muzičkih lista širom sveta. Turneja „Kuća” (“The House”) biće pokrenuta 9-og marta sledeće godine u Drezdenu u Nemačkoj i trajaće do 21-og Juna u Freiburgu.