infiniti_promoInfiniti na promotivnom popustu

Do otvaranja prvog izložbenog-prodajnog salona Infinitija u Srbiji, najavljenog za početak jeseni, ovlašćeni uvoznik i serviser vozila te eksluzivne marke, beogradski Grand Motors, odlučio je da potencijalne kupce časti promotivnim popustom, koji, zavisno od modela, iznosi od dve do četiri hiljade evra.

I bez popusta svi automobili ove marke, ne samo na našem, već i na većini tržišta u svetu, za isti novac nude neuporedivo više opreme nego bilo koji, čak i najizdašnije opremljen takmac. To je jedna od specifičnosti ove marke, a ima ih toliko da će se sa svakim novoisporučenim vozilom otkrivati neka nova. Vlasnike ovih automobila u svakom slučaju očekuje mnogo ugodnih iznenađenja.

Povezana vest:  Oštra, moćna, Opel Insignia GSi Sports Tourer: Sportski karavan bez kompromisa

Podsećamo, Grand Motors u saradnji sa principalom, uređuje novi izložbeno-prodajni salon na Novom Beogradu, ul. Milutuna Milankovića 11, površine 240 m². U izložbenom delu biće mesta za četiri modela koji po performansama, opremi i ceni mogu biti najzanimljiviji kupcima u Srbiji. Do otvaranja ekluzivno opremljenog objekta, sve informacije o kupovini Infiniti automobila se mogu dobiti u poslovnom centru Grand Motorsa na Novom Beogradu (Milutina Milankovića 21) ili telefonom na broj 011/20 90 640.

Povezana vest:  Sastanak evropskog udruženja Opelovih dilera