leto_u_fordu

Leto u Fordu: druženje i uživanje za potencijalne kupce, vlasnike i zaljubljenike u vozila Ford

Generalni uvoznik i serviser vozila Ford, beogradski Grand Motors, ozvaničio je početak „Fordovog leta“, tokom kojeg potencijalne kupce, dosadašnje i aktuelne vlasnike Fordovih vozila i sve zaljubljenike u ovu marku poziva da provedu jedan nezaboravan letnji dan u druženju s Fordom!

Zaposleni u prodajnim salonima na Novom Beogradu, kraj Ibarske magistrale – na izlasku iz Beograda, u Subotici, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Jagodini i Čačku rado će ugostiti i družiti se sa svima koji su spremni da se prepuste izazovima neobičnog druženja s markom Ford.

Povezana vest:  NOVA POGODNOST PRI KUPOVINI PUNTO CLASSIC-a

Njima se nudi mogućnost da testiraju neki od Fordovih automobila, da se upoznaju s promotivnom i redovnom Grand Motorsovom ponudom, a da se potom, u opuštenoj atmosferi, u prigodno uređenom ambijentu i uz prijatnu muziku, osveže omiljenim letnjim pićima.

Za one koji budu testirali neki od Fordovih automobila pripremljeni su pokloni iznenađenja, a za one koji su u njihovom društvu osmišljene su zabavne aktivnosti, sve sa ciljem da se ovo leto pamti po druženju s Fordom.

Povezana vest:  FIAT-ov TWINAIR PROGLAŠEN „MEĐUNARODNIM MOTOROM 2011. GODINE“