Fiat_Punto_Classic

Kompanija Fiat Automobili Srbija nudi odlične uslove za kupovinu vozila

Povodom Međunarodnog salona automobila u Beogradu kompanija Fiat Automobili Srbija omogućila je brojne specijalne pogodnosti kupcima odabranih Fiat, Fiat Professional i Alfa Romeo vozila. Fiat Punto Classic, Fiat Linea 1.4 Dynamic, Fiat Grande Punto Actual SX , Fiat Panda 1.2 Dynamic, Fiat Fiorino, Fiat Doblo, Fiat Ducato i Alfa Romeo Giulietta dostupni su po nižim cenama, a kupce očekuju i brojne dodatne pogodnosti i pokloni. Posebna sajamska akcija počela je 1. marta i trajaće do 8. aprila ili do isteka zaliha, u zavisnosti od modela.

Povezana vest:  Zaigraj u kvizu SEAT ENJOY THE GAME u drugom kolu UEFA Evropske lige!

Fiat Punto Classic, jedini automobil domaće proizvodnje, i dalje je najpovoljnija ponuda na tržištu. Dostupan je već od 6.199 evra uključujući subvenciju koja se ostvaruje kroz program „staro za novo“. U zavisnosti od modela za koji se odluče, kupci Fiat Punto Classica uz subvenciju i sajamski popust mogu uštedeti čak i do 1.900 evra. U saradnji sa Credit Agricole bankom, kompanija je za kupovinu ovog modela na kredit ponudila i nižu kamatnu stopu od 3.95 odsto. Troškovi obrade kredita u promotivnom periodu neće se naplaćivati.

Povezana vest:  Kako je Opel stvorio karavan i kako nastavlja da ga razvija

Fiat Linea 1.4 Dynamic, Fiat Grande Punto Actual SX i Fiat Panda 1.2 Dynamic dostupni su po veoma povoljnim uslovima. Fiat Linea 1.4 Dynamic može se kupiti već od 9.999 evra. Kupci modela Fiat Panda 1.2 Dynamic uživaće u udobnoj gradskoj vožnji po ceni od 8.749 evra. Cena Fiat Grande Punto Actual SX iznosi 8.999 evra. Kompanija Fiat Automobili Srbija omogućila je kupcima ovih automobila da kao poklon odaberu metalik boju, a uz to besplatno dobijaju i klima uređaj i CD audio sistem.

Povezana vest:  Prvi hidbridni skuter na svetu - Piaggio MP3 Hybrid

Alfa Romeo Giulietta, automobil koji osvaja sportsko-elegantnim dizajnom, izuzetnim performansama i komforom, tokom promotivnog perioda može se kupiti već od 19.500 evra.

U kategoriji Fiat Professional vozila, kojima se lako i efikasno obavljaju sve poslovne obaveze, specijalna ponuda važi za Fiat Fiorino, čija se cena kreće već od 8.700 evra. Fiat Doblo je dostupan od 10.400 evra, a Fiat Ducato od 16.600 evra. Navedene cene automobila iz Fiat professional programa su bez PDV-a. Uz kupovinu svakog od ovih modela na poklon se dobija klima uređaj.