Touareg front 2Volkswagen predstavio novu generaciju čuvenog terenca Touareg

 

 

Novi Volkswagen Touareg je stigao – i već osvojio sve počasti oduševljenih eksperata ! Ovo je direktan utisak koji su predstavnici vodećih stručnih i informativnih medija – kao i brojne druge zvanice – poneli sa sobom sa zvanične prezentacije čuvenog Volkswagenovog terenca, priređene od strane zvaničnog zastupnika za tržista Srbije i Crne Gore – kompanije PORSCHE SCG.

Ova dugo očekivana automobilska premijera, organizovana po izuzetno interesantnom i uzbudljivom scenariju na off-road i on-road stazama poznatog NAVAK Centra, uverila je sve prisutne zašto je Volkswagen Touareg – za samo nekoliko godina postojanja na tržištu – već dobio legendarni status. Petsto hiljada prezadovoljnih kupaca prvog modela širom sveta, kao i brojni drugi koji su već upoznati sa svim izuzetnim inovacijama koje njegova nova generacija predstavlja, svrstavaju novi Volkswagen Touareg u jednu od najznačajnijih promocija automobilskog tržista ove decenije. Njegova luksuznost, najviši nivo konfora, sportske karakteristike vožnje, avangardni stil, izuzetan kvalitet i aktivna i pasivna bezbednost neki su od sadržaja koji koncept novog Volkswagen Touarega čine revolucionarnim po spoju najistaknutijih svestranih atributa limuzine i terenskog vozila.

Povezana vest:  I žiri i publika biraju svoju Miss

ivan_ivanovic_marija_kilibarda_vuk_brajovicPosebno duhovit i zanimljiv bio je i specijalni skeč koji su priredili zvanični promoteri novog Volkswagen Touarega – poznati voditelji Marija Kilibarda, Ivan Ivanović i PR menadžer Vuk Brajović – predstavivši njegove ostale izuzetne karakteristike : jedinstveni osmostepeni menjač, rekordnu ekonomičnost i održivost, univerzalno prilagodljiv 4xMotion modus vožnje, najnovija tehnološka rešenja u osvetljenju, navigaciji, parkiranju…

Uzbudljiva test-vožnja nove Volkswagenove „zverke“ prikazala je sve njegove prednosti i inovacije u najlepsem svetlu. U ovoj specijalnoj poslastici za vozače posebno su uživali automobilski as Andrej Kolundžić, poznata voditeljka Ana Pendić, ekspert za zdrav živog Doktor Filgud – istaknuvši da bi sebe uskoro rado videli za volanom novog Touarega.

Povezana vest:  Insignia lider D segmenta

Volkswagen je dokazao da se novi Touareg sa punim pravom može smatrati za jedan od najinovativnijih i najbezbednijih automobila svih vremena ! Upoznajte novu Volkswagenovu viziju luksuza – od sada i u Srbiji !