Opel Corsa_1Sedam dana Opela – nova prodajna akcija – ušteda i do 6,000 evra!

 

 

Beograd. Od 4. do.11. decembra Opel pokreće pretprazničnu akciju za sve svoje verne kupce uz neverovatnu ponudu automobila, sa bogatom opremom koja uključuje klimu, radio CD, ABS, servo upravljač, vozačevo sedište podesivo po visini, elektro retrovizore i uz odlične uštede: Opel Corsa – do 2912€ , Opel Astra – do 2100€ i Opel Astra Classic III – do 2025€.

Povezana vest:  Opel povećava proizvodnju Corse

 

Opel Corsa je već duže vreme jedan od najomiljenijih automobila na našem tržištu sa  pobedničkim performansama i nižom potrošnjom goriva – kao i vrhunskom udobnošću za putnike, izvanrednim rukovanjem i uzbudljivom dinamikom vožnje. Corsa i dalje poseduje jedan od najprostranijih i najlaskavijih enterijera u svojoj klasi. Za vreme ove akcije ušteda na Opel Corsu je do 2912€ i u saradnji sa S-Rent-om rata je od 126€.

 

Nova Opel Astra, automobil godine u Srbiji, je sa svojim sportskim, lepim izgledom, udobnošću pri vožnji, inovativnim tehnologijama i celim nizom pogonskih sistema koji donose ekonomičnost u potrošnji goriva izvanredan izbor za sve one koji žele prvoklasni kompaktni automobil. Ovom prilikom ušteda pri kupovini Opel Astre je do 2100€ i uz ratu od 197€.

Povezana vest:  Najpouzdaniji porodični modeli automobila u 2023. godini

 

Opel Astra Classic III je već godinama najuspešniji automobil, a sada je postao i najprofitabilniji. Njeni moćni i fleksibilni motori sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni koncept samo će dodatno potvrditi da Astra Classic III na najbolji način podržava svaki stil vožnje. Ušteda pri kupovini za vreme ove akcije dostiže i 2025€ uz ratu od 154€ i četiri zimske gume i felne.

Povezana vest:  Novi Opel ADAM S – Moderna džepna raketa sa premijum momentom

 

Posetom nekom od ovlašćenih Opelovih dilerskih kuća može se saznati više o aktuelnim ponudama i na ostalim Opel modelima. U saradnji sa S-Rent-om obezbeđeni su specijalne uslovi finansiranja i gratis troškovi obrade zahteva.