pezo_konferencija_2011Peugeot predstavio nove modele i poslovnu strategiju u 2011. godini medijima u Srbiji

 

Povodom predstavljanja novih modela i prezentovanja poslovne strategije na globalnom nivou za 2011. godinu, održana je konferencija na kojoj su prisustvovali predstavnici medija iz Srbije i dileri PEUGEOT vozila iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Tom prilikom, gospodin Milan Vukasović, izvršni direktor kompanije Verano Motors, predstavio je nove planove kompanije Verano Motors u Srbiji za 2011. godinu. Prema njegovim rečima Peugeot porodica dobiće nove članove, a na čelu te porodice stajaće Peugeot 508. Vozilo koje je dugo najavljivano i koje predstavlja zamenu za predhodna dva Peugeot modela 407 i 607. On je spoj pokretljivost i stabilnosti 407-ice i luksuza i udobnosti 607-ice. Po svim karakteristikama, ovo je model koji će zasigurno izazvati ogromnu pažnju javnosti u 2011. godini, dok mu na evropskom nivou predviđaju vrhunske rezultate i pozicioniranje među prva tri najprodavanija modela u svom segmentu.

Povezana vest:  Atraktivni popusti za Peugeot automobile već od početka oktobra

508Nagrada zа vozаčа i putnike je njegov izuzetan enterijer, sa vrhunskim  nivoima opreme, koji nude unutrašnji komfor na veomа visokom nivou. Novi francuski lav već posle prve vožnje dokazuje da su posle svakodnevnih poslovnih obaveza jedini istinski momenti uživanja upravo u vožnji sa njim.

U toku 2011. godine Peugeot je spremio još nekoliko iznenađenja. Na predstojećem sajmu automobila u Beogradu, pored Peugeota 508, biće predstavljeni mnogi noviteti pored kojih i  restilizovana 308-ica. Prodaja prvog dizel hibrid vozila na svetu – 3008 Hybrid4 počeće u drugoj polovini godine. Porudžbine za ION, Peugeotov 100% električni model, primljene su za prvi kvartal 2011. godine i planirana serija za ovaj deo godine je već rasprodata, što dovoljno govori o zahtevima kupaca za ovim tipom automobila.

Povezana vest:  Neverovatna ponuda iz Opela

3008HYbrid4

Pored tehničkih unapređenja, u cilju strateškog pozicioniranja Peugeot brenda kao jednog od lidera na Evropskom tržištu automobila,  početkom godine Peugeot je omogućio trogodišnju garanciju na svoja vozila.

IONZa svaki kupljeni Peugeot automobil, od 01. januara 2011. godine, na dosadašnju dvogodišnju garanciju, poklanjamo još jednu godinu, što znači da je garantni period tri godine ili pređenih 100.000km. Verano Motors i ovlašćeni serviseri će u ovom periodu, o svom trošku, izvršiti zamenu delova za koje utvrde da su neispravni ili će izvršiti njihovu popravku u svojim servisima. Ovom garancijom, obuhvaćena je  garancija na mehaniku, garancija na boju i garancija na zaštitu od korozije.

Povezana vest:  Opel Zafira Tourer - novi gospodar raznovrsnosti