citroen_ds4Citroen-DS4 proglašen za najlepši auto godine

 

Citroen DS4, drugi model u DS liniji, proglašen je za „Najlepši automobil godine“ sa više od 60.000 glasova web korisnika u 62 zemlje! Nagrada je uručena Frederiku Banzetu, generalnom direktoru Citroena, na zvaničnoj ceremoniji 26. Međunarodnog festivala automobila 27. januara. Uz ovo priznanje javnosti, žiri sačinjen od ličnosti iz sveta dizajna, sporta, kulture i medija, koji je bio posebno formiran za festival, proglasio je DS4 i za „Najlepši enterijer“ nagradu, razlikujući kvalitet i Citroena DS4 i DS-linije u celini.

Povezana vest:  Veliki skok prodaje "Poršea" od 16 odsto

Citroen DS4, predstavljen na Sajmu automobila u Parizu u oktobru 2010, još je dalji dokaz Citroenovog brenda „Creative tećnologie“. Ona u potpunosti poštuje filozofiju DS u skladu sa potvrđenim stavom o stajlingu, senzacionalnom voznjom, arhitekturom i sofisticiranosti.

Citroen DS4 komunicira sa svojom ekskluzivnom prirodom već na prvi pogled kroz položaj ćevrona na prednjoj rešetci i njegovim karakteristiÄŤnim svetlima, vidljivim i danju i noću. Jednako sofisticirani profil ima hromirana lajsna (na volanu), tamno zatamnjena stakla, snazni lukovi koji naglašavaju velike točkove – do 19 inča i tautly -nacrtan krov koji sa zavrsava u spojler za dodatnu stabilnost. To su, bez sumnje, one koherentne celine i status koji su uticali na web birače.

Povezana vest:  "Ford" lansirao novi "figo" za indijsko tržište

Kao i spoljni izgled, unutrašnjost Citroena DS4 odiše snagom, dinamičnošću i prefinjenošću. Prednja sedišta koja prijanjaju uz telo u „Bracelet“ presvlakama i najboljem kvalitetu kože, izvajana komandna tabla vrhunskog kvaliteta i panoramski vetrobran koji se proteže unazad i stapa u taman krov, izražavaju snažnu ličnost DS4 i pozdravljeni su od strane žirija na Međunarodnom automobilskom festivalu.

Dostavljajuci vožnju senzacije koju je obećao svojim stilom, podignuti, kupe sa 4 vrata, obećava jedinstven osecaj na putu koji čini putovanje i pokret neodoljivim.

Povezana vest:  Mazdin sistem kontrole zadnjeg mrtvog ugla dobio “Euro NCAP Advanced” nagradu