honda-crz

Honda premijere na sajmu u Beogradu

Nastup Honde na predstojećem 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu obeležiće dve premijere, restilizovana Honda Accord i Jazz Hybrid, ali i specijalni sajamski uslovi kupovine najpopularnijih Honda modela.

Tradicionalni sajamski popusti obuhvatiće sve Hondine modele, ali će najznačajniji biti kod modela Accord, Civic i CR-V. Honda Accord, godinama najprodavaniji model u D segmentu, sa bogatim paketom opreme Elegance, biće u ponudi po ceni od 21.900 Eur. Honda Civic 5D, dobitnik prestižne nagrade za dizajn „Red dot“, biće, uz sajamski popust, dostupna već od 13.900 Eur. Važan deo Hondine ponude biće i SUV model, CR-V, sa sajamskom cenom od 22.500 Eur. Ovi uslovi biće aktuelni i pre početka sajma, već od 18. marta. Tradicionalno, za vreme trajanja sajma, sva originalna Honda dodatna oprema biće na popustu od 15%.

Povezana vest:  Aukcija: Ograničena verzija Opel ADAM-a Brajana Adamsa

Odmah nakon predstavljanja na Salonu automobila u Ženevi, restilizovana Honda Accord biće predstavljena i publici u Beogradu. Restilizovana je spoljašnjosti, unapređena završna obrada enterijera, smanjena emisija štetnih gasova, još je niža potrošnja svih motora, a dodati su i novi napredni sistemi za bezbedniju vožnju. Još jedna premijera na Hondinom štandu biće Jazz Hybrid, čijim lansiranjem B segment prvi put dobija hibridnog člana. Pored toga, premijerno na sajmu, biće predstavljen i model CR-Z, prvi sportski hibridni kupe sa manuelnim menjačem.

Povezana vest:  Opel/Vauxhall takmičenje u dizajniranju automobila