citroen-ds4-sajam

Citroen – sajamska ponuda koju ste čekali

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, na ovogodišnjem Sajmu automobila slavi 7 godina postojanja i predstaviće veoma atraktivna iznenadjenja i sjajne prodajne Akcije za ukupno 7 modela.

PREMIJERA: Ono što će kupcima i svim posetiocima Sajma biti najzanimljivije jeste NOVI Citroen C4. Atraktivno izvajane linije, izuzetan kvalitet izrade, niz originalnih i eksluzivnih karakteristika, kao i sjajna paleta motora izdvajaju NOVI C4, koji prosto zrači pozitivnom energijom. Sa mnogo tehnoloških i vizuelnih iznenadjenja sigurno je da će izazvati veliku pažnju, a prava poslastica je cena. NOVI C4 će se prodavati po sajamskoj promotivnoj ceni, nižoj za 7%, odnosno od 13.490 evra sa sjajnim paketom opreme.

Povezana vest:  Nova Astra Sports Tourer stigla u Srbiju

PRODAJNE AKCIJE: Najmanji i veoma prodavani Citroen C1 ostaje u svom atraktivnom cenovnom rangu za model sa X paketom opreme od 7.490 evra pri čemu se klima uredjaj dobija kao poklon. Već za opremu SX cena je snižena, pa uz sajamski popust ona sada iznosi 8.590 evra.

Najzanimljiviji će svakako biti zvanični Automobil godine u Srbiji Citroen C3. Cena najjeftinijeg modela i dalje je 9.480 evra sa klima uredjajem kao poklonom, ali su zato sniženi modeli sa ostalim paketima opreme, pa se tako SX paket na Sajmu može nabaviti već za 10.580 evra.

Povezana vest:  Novi Peugeot 308 izabran za EVROPSKI AUTOMOBIL 2014. godine

Posebno zanimljiv biće, kao i do sada, Citroen DS3. Poznato je da ovaj atraktivni auto već u početnoj ceni ima veoma mnogo opreme, a na Sajmu će imati fantastičnu cenu od 14.980 evra sa automatskom klimom. Izbor i mogućnosti personalizacije su zaista fantastični, tako da će trendseteri i mladji kupci sigurno uživati u donošenju odluke.

U domenu mini volumena, Citroen C3 Picasso stiže sa sajamskim popustom, koji cenu ovog atraktivnog vozila spusta na sjajnih 12.480 evra. Računajući sve prednosti, izgled i opremu, sve su šanse da C3 Picasso bude jedan od prodavanijih modela. Njegov stariji brat Citroen C4 Picasso sa poštovanim 1.6HDi motorom i šestostepenim menjačem moći će samo u vreme sajamskih dana da se kupi od 18.490 evra.

Povezana vest:  Novi Chevrolet Malibu spreman za svetsku premijeru

Citroen C5 se pojavljuje sa izuzetnom Attraction opremom, 1.6 benzinskim motorom i šestostepenim poluautomatskim menjačem za stvarno respektibilnih 18.480 evra, što ga svrstava u kategoriju vrhunske sajamske ponude.

Da slavljenički dani proteknu u dobroj atmosferi pobrinuće se hit beogradskog Sajma automobila Citroen DS4. Predpremijera ove atrakcije na četiri točka, sigurno će privući najveći deo sajamske publike. Prodaja počinje početkom jeseni.