Potpisivanje_Protokola_o_saradnji

Potpisan Protokol o saradnji između Hypo Group Alpe Adria i Auto-moto saveza Srbije

Klijenti Hypo grupe, članovi AMSS, kao i svi budući korisnici usluga Hypo grupe i AMSS imaće priliku da iskoriste brojne povoljnosti zahvaljujući Protokolu o saradnji koji su potpisali predstavnici Hypo grupe i Auto-moto saveza Srbije.

Protokol su u sedištu Hypo grupe u Beogradu, u ime AMSS, potpisali Generalni sekretar, Aleksandar Nikačević, u ime Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd predsednik Izvršnog odbora, Vladimir Čupić i član Izvršnog odbora, Mirko Španović i u ime Hypo Alpe-Adria Lizinga direktor, Kristijan Mesner.

Tim povodom, predsednik IO Hypo grupe, Vladimir Čupić je izjavio: »Od ove saradnje očekujem konkretnu korist, kako za klijente Hypo banke i lizinga, tako i za članove AMSS. Verujem da smo u Auto-moto savezu Srbije pronašli važnog partnera za zajedničku realizaciju ciljeva koje smo pred sebe postavili, a u najboljem interesu naših klijenata.«

Povezana vest:  Ferrari FF rasprodat za manje od sat vremena Ekskluzivna Nieman Marcus serija Ferrarija FF raspr

Generalni sekretar AMSS, Aleksandar Nikačević izjavio je:«U godini u kojoj AMSS obeležava 9 decenija osnivanja i uspešnog rada, potpisivanje Protokola o saradnji sa Hypo grupom neizostavno će članovima i korisnicima usluga AMSS i Hypo banke i lizinga omogućiti, pored brojnih postojećih, i niz dodatnih pogodnosti i ušteda. Uveren sam da je ova saradnja početak uspešnog i dugoročnog partnerstva na zadovoljstvo naših članova i svih motorizovanih građana Srbije.«

Povezana vest:  Svetska premijera na IAA - Opel ADAM Black Link i White Link

Već na predstojećem Sajmu automobila posetioci će biti u mogućnosti da postanu korisnici niza usluga i paketa koji su rezultat međusobne saradnje ove dve kuće i da konačno postanu vlasnici novog automobila po povoljnim uslovima.

Hypo banka će, uz polisu AMS Osiguranja na Sajmu ponuditi dva nova proizvoda – kredit za kupovinu novog Fiat Punta po subvencionisanoj nominalnoj kamatnoj stopi od 4% (eks 4,23%) i to bez učešća ili uplate depozita, sa rokom otplate i do 7 godina, kao i kredit za kupovinu drugih automobila ili motornih vozila, takođe, po povoljnim uslovima, čija kamatna stopa iznosi od 8%, uvećana za iznos tromesečnog EURIBOR-a (eks 10,35%).

Povezana vest:  U samom vrhu kada je zadovoljstvo kupaca u pitanju: Opel ADAM prvi u J.D. Power studiji

Hypo lizing je, u saradnji sa AMS Osiguranjem za predstojeći Sajam ponudio finansijski lizing za vozila uz nominalnu kamatnu stopu već od 4,5 % (eks 7,42%) i specijalni poklon u vidu Super članske kartice AMSS koja omogućava značajne pogodnosti na putu u zemlji i inostranstvu. Za sve sajamske posetioce koji razmišljaju o kupovini novog Fiat Punta, Hypo Leasing i AMS Osiguranje ponudili su još jednu opciju koja se teško odbija – kupovina Punta po najnižoj kamatnoj stopi od 0% (eks 0,57%).