ford_android

Sve o Fordu i na Android telefonu

Od 25. marta svi koji po bilo kom osnovu žele da saznaju više o Fordovim aktivnostima u Srbiji, imaju mogućnosti da do željenih informacija stignu na još jedan, ujedno i najmoderniji i najbrži način – posredstvom svog Android mobilnog telefona.

Izborom besplatne aplikacije Ford Srbija na Android marketu, korisnici mobilnih telefona mogu da zakažu servisni termin ili probnu vožnju, da se upoznaju s kompletnim programom i cenama putničkih vozila Ford, „zavire“ u bogatu galeriju fotografija, informišu se o prodajnim ili servisnim akcijama.

Povezana vest:  Sajam automobila počinje sutra u Beogradu

Novi vid komunikacije je deo posebnog programa brige o klijentima, a omogućava dnevno ažuriranje svih informacija. Tako se sada vlasnici ili budući kupci vozila Ford, kao i zaljubljenici u poznatu marku, o novinama u ponudi Forda u Srbiji mogu upoznati lično, „posetom“ Internet stranicama, posredstvom poruka koje stižu SMS-om ili direktnim (e mail) marketingom, kao i na na uobičajen način – putem štampanih i elektronskih medija.

Povezana vest:  Zaigraj u kvizu SEAT ENJOY THE GAME u drugom kolu UEFA Evropske lige!

Grand Motors je jedini uvoznik i serviser putničkih vozila u Srbiji koji nudi toliko mogućnosti za brzo, pouzdano i jeftino informisanje o ponudi aktuelnih modela , servisnim akcijama i novinama u svetu Ford automobila.