skuterPEUGEOT SKUTERI NA POPUSTU UZ POKLON

U toku aktuelne letnje akcije „Izaberi svoj Peugeot skuter“, svim ljubiteljima modela Kisbee, generalni uvoznik i distributer PEUGEOT skutera omugućio je dodatnih 100 evra popusta sve dok traju zalihe, pa je ovaj model po ceni od 1160 evra najpovoljniji do sada.
Mаli i lаk za upravljanje, Kisbee je skuter namenjen vožnji u gradskim sredinama. Odlikuje ga moderan dizajn, a pokreće agregat zapremine 50ccm, sa maksimalnom snagom od 3,7 ks. Zahvaljujući rezervoaru od 6.2l ostvaruje domet do 200km, sa prosečnom potrošnjom goriva od 2.8l/km i 30% emisije CO2.Ovo je pravi gradski lav koji će vam omogućiti da zavolite vožnju po gradu, posebno u letnjem periodu.
-Pored sniženih cena Peugeot dvotočkaša, ovoga leta ponudu smo učinili još pristupačnijom uz niz pogodnosti finansiranja, pa je primera radi moguće odloženo plaćanje putem platnih kartica na period do 6 meseci ili putem kredita banaka, koji se, za period otplate do 4 godine uz 30% učešća, kreće od 19 evra na mesečnom nivou – poručuju iz Alta Motors-a.
Osim popusta i olakšica pri plaćanju, svi koji se do sredine avgusta odluče za kupovinu bilo kog Peugeot skutera iz aktuelne ponude, na poklon dobijaju KACIGU – neophodnu opremu za bezbednu vožnju.
ALTA MOTORS je generalni uvoznik i distributer PEUGEOT skutera, rezervnih delova za skutere i bicikala za Srbiju, a deo je Verano Grupe u okviru koje i posluje. Sedište ALTA MOTORS-a se nalazi u ulici Ruzveltova 33, dok se prodaja nalazi u ulici Vojvode Stepe 352, u okviru salona Verano Motors-a.

Povezana vest:  Nastup BMW-a na Sajmu automobila u Beogradu