Astra Classic IIINeverovatna ponuda iz Opela: Corsa Essentija i Astra Classic – fantastična ušteda i poklon oprema

 

Opel je svojom fantastičnom akcijom još jednom potvrdio da teži da uvek želje svojih kupaca učini mobilnim. Od 4. do 25. februara 2011. godine Opel je svojom ponudom, omogućio uštedu i obezbedio odlično opremljene automobile po fantastičnim cenama.

Povezana vest:  Spremni za proleće sa Opelovom FlexFix tehnologijom za bicikle

Opel Astra Classic III sa ukupnom uštedom od 1.339 evra.

Za stilizovano i udobno iskustvo u vožnji tu je Opel Astra Classic III 1.4, 90. Ovaj prostran i fleksibilan automobil koji je više puta bio lider u svom segmentu kombinuje stil i prilagodljivost i predstavlja savršen primer porodičnog automobila. U ovoj specijalnoj ponudi dobija se sa poklon opremom: klima uređaj, prednja svetla za maglu, kožni upravljač sa audio komandama i radio CD.

Povezana vest:  U subotu je Citroen rally open day

Opel Corsa Essentia sa ukupnom uštedom od čak 2.950 evra.

Opel Corsa Essentia 1.2, 85KS, predstavlja san vožnje pretvoren u realnost. Vožnja Corse oslikava stil života, a odlikuje je praktičnost uz kontinuirani kvalitet. Corsa je automobil koji prati trendove i zadovoljava potrebe čak i najzahtevnijih kupaca. Uz Opel Corsu Essentiju 1.2, 85KS dobijate i poklon opremu: klima uređaj, radio CD, audio komande na upravljaču, putni računar, tempomat, prednje podizače stakla, centralnu bravu sa daljinskim zaključavanjem.

Povezana vest:  Opel Astra ecoFlex sada sa Start/Stop tehnologijom i samo 104 g/km emisije CO2