mol_nagrada

Kompanija MOL dobitnik nagrade „Oskar prestiža“  za najbolji kvalitet goriva u Srbiji

Automobilski forum Udruženja novinara Srbije dodelio je Oskara prestiža za 2011. kompaniji MOL Grupa u kategoriji najbolji kvalitet goriva u Srbiji.

-Posebno smo ponosni na ovaj Oscar prestiža, jer je kvalitet goriva oduvek bio imperativ u našem poslovanju i upravo je taj vrhunski kvalitet nagrađivan svuda u svetu. Ova nagrada je pokazatelj da su svi napori MOL Grupe u Srbiji i naša posvećenost potrebama potrošača i tržištu, kroz konstantno unapređenje kvaliteta goriva, prepoznati kako kod naših potrošača, tako i kod medija – rekao je Zoltan Majkl Takač, generalni direktor Intermola, članice MOL Grupe u Srbiji.

Povezana vest:  Održana međunarodna konferencija proizvođača auto delova

Trenutno u Srbiji prodajemo MOL evrodizel, tečni naftni gas i benzin. Sigurni smo da ćemo sa otvaranjem tržišta Srbije biti u mogućnosti da našim potrošačima pružimo sve naftne derivate koje nudimo i na drugim tržištima, sa konstantnim akcentom na vrhunski kvalitet“, dodao je Takač.

Čedomir Brkić, iz Automobilskog foruma Udruženja novinara Srbije kaže da je MOL Grupa kvalitetom svojih goriva podigla standarde na tržištu goriva u Srbiji i pokazala da se i u vreme svetske ekonomske krize može poslovati bez pada kvaliteta, što je Automobilski forum UNS-a morao da nagradi.

Povezana vest:  U Čolinoj ksari