Opel_Meriva_Design_Edition

Opel Meriva je sada dostupna kao dizajn izdanje – novi zavodniji izgled za najprodavaniji evropski miniven

Nova Opel Meriva doživljava ogromnu popularnost. Samo godinu dana nakon početka proizvodnje, 120.000 novih Meriva je već na ulicama širom Evrope, čineći Opelov miniven najprodavanijim autom u svom segmentu. Više od 30 odsto prodaje minivenova u Evropi odlazi na Merivu – dva puta više od njegovog najbližeg konkurenta.

Povezana vest:  Mercedes-Benz SCG na Sajmu automobila u Beogradu

Opelov tržišni lider sada proširuje svoj izgled i pojavljuje se u dizajn izdanju. Crni krov sa visokim sjajem, zatamnjena prednja svetla sa prilagodljivim AFL osvetljenjem, svetla za maglu, zadnji  zatamnjeni prozori sa termalnom izolacijom, kao i 18-inčni volan sa dve boje, a sve kombinovano kako bi Merivi dali prepoznatljiv sportski izgled koji se razlikuje od drugih. Dostupna je u pet različitih boja: Kazablanka beloj, Magma crvenoj, Tehnički sivoj, Zvezdano srebrnoj i najnovijoj toploj Heni – sa cenama koje se krću od 19.570 evra (u Nemačkoj).

Povezana vest:  Opel Astra GTC osvojila ‘’Red dot’’ nagradu za dizajn

Prošireni paket opreme koji se dobija uz ovog šampiona fleksibilnosti uključuje: klima uređaj, CD radio, putni računar, kožni servo volan, automatski prednji prozori, automatski prilagodljivi retrovizori, tempomat i inovativni centar FlexRail za skladištenje konzole.

Inspiracija za ovo specijalno izdanje Opel Merive je napravljeno po uzoru na Corsa Color izdanje, koje trenutno zauzima 25 odsto prodaje svih Corsi sa troje vrata u Evropi.

Povezana vest:  Novi PEUGEOT 308