volvo_S60

Volvo S60 proglašen međunarodnim sedanom 2011. godine

Volvo Cars of North America (VCNA) primio je na međunarodnom sajmu automobila u New Yorku nagradu za najbolji međunarodni sedan 2011. godine. Priznanje je dodelio žiri zadužen za izbor međunarodnog automobila godine (ICOTY). Volvo S60 je novi sportski sedan koji je prema mišljenju 12 poznatih automobilskih novinara ocenjen najboljim u klasi – zbog savršene povezanosti sa životnim stilom svojih kupaca.

Povezana vest:  Chevrolet i Indy 500 slave sto godina zajedničke istorije

„Nagrada za međunarodni sedan godine i titula najpouzdanijeg automobila iz prve ruke demonstriraju koliko je novi Volvo S60 povezan sa životnim stilom svojih vlasnika na emocionalnom i racionalnom planu“, istakao je Doug Speck, predsednik VCNA, koji je i primio nagradu, dodavši: „Od naše napredne tehnologije i sigurnosnih dostignuća, kao i majstorskog skandinavskog dizajna do vrhunske ekonomičnosti pogonskih agregata, Volvo S60 donosi za svakog po nešto. Ovaj automobil nesumnjivo menja pravila igre“.

Povezana vest:  Opel letnja ponuda: Astra Selection od 12.900€ i Insignia base benzin od 16.600€

U svojoj 15. godini, ICOTY nagrada predstavlja važno industrijsko priznanje koje meri ono što drugi izbori ne rade, a to je emocionalna veza između automobila i korisnika.

„ICOTY nagrada ne temelji se na tehnici i izgledu, već na kompatibilnosti automobila sa životnim stilom korisnika kojeg proizvođači automobila nastoje da uhvate“, napominje Courtney Caldwell, izvršni producent ICOTY-ja.

Povezana vest:  Tojota učetvorostručila profit