1_Peugeot_207_restile

Verano Motors“ obezbedio kupcima nesvakidašnje pogodnosti: UZ NOVI PEUGEOT TRI GODINE BESPLATNOG GORIVA I SERVISIRANJA

Vozači koji se u narednom periodu odluče da kupe novi Peugeot imaju mogućnost da postanu korisnici jedinstvenog auto paketa „All inclusive“, koji osim trogodišnje garancije i pomoći na putu, podrazumeva da mogu da zaborave na plaćanje goriva i redovnih servisa u naredne tri godine. Ponuda Verano Motors-a predstavlja novinu na domaćem tržištu automobilske industrije i svakako je idealno rešenje koje će vam omogućiti da bezbrižno uživate u vožnji.

Povezana vest:  Oboren Ginisov rekord u najdužoj koloni Dacia vozila!

Ovaj paket se odnosi na Peugeot modele 206+ i 207, sa dizel motorima i bogatim paketom opreme, bilo da se kupci odluče za keš kupovinu ili neki model finansiranja. Ukoliko se odluče za kupovinu vozila na lizing, mesečna rata za 206+ 1.4 HDi iznosi 150 eura, odnosno za 207 1.4 HDi samo 168 eura. Učešće je 6%+ pdv, uz rok otplate od 84 meseca i nominalnu kamatnu stopu 5,9%. U ovu ponudu su uključeni svi redovni servisi propisani od strane proizvođača u prvih 45.000 km i 1.000 litara goriva.

Povezana vest:  Peugeot 508 – dobitnik nagrade Auto Trophy za 2010. godinu

U skladu sa načelima kompanije Verano Motors da se briga o klijentu ne završava sa prodajom automobila, već da se posredstvom sličnih akcija grade dugoročni partnerski odnosi, revolucionarni paket na srpskom tržištu  „All inclusive“ je još jedan način da se, imajući u vidu trenutne ekonomske prilike, kupci u naredne tri godine rasterete svih briga oko troškova vezanih za svoj automobil.

Povezana vest:  Nova Opel Corsa OPC: Konkurentna peta generacija atlete

Verano Motors nastavlja i akciju zamene automobila bilo koje marke za novi Peugeot uz doplatu. Pregled i procena vozila vrši se po najvišim Peugeot standardima. Na taj način kupcima je olakšana kupovina novog automobila uz uštedu vremena za oglašavanje prodaje starog automobila ili odlazaka na auto pijace.