207_2009_108_FR

Peugeot 207 najpouzdaniji evropski automobil

Prema analizama osiguravajuće kuće Warranty Direct vozila marke Peugeot proglašena su najsigurnijim vozilima u Evropi. Istraživanje je rađeno na uzorku od 20.000 automobila starosti od tri do sedam godina, od kojih je Peugeot 207 osvojio titulu najpouzdanijeg, sa najmanjom verovatnoćom kvara.

U prvih deset sa liste najpouzdanijih automobila nalazi se čak tri Peugeot modela!

Povezana vest:  „Connected Car Award" priznanje za Opelovu tehnologiju konektivnosti

Na prvom mestu je Peugeot 207, treću poziciju zauzima Peugeot 206 CC, dok je deveto mesto pripalo modelu 107.

Pri sastavljanju liste, britanska kompanija Warranty Direct koristila je indeks pouzdanosti (RIR) koji uzima u obzir koliko često se vozilo kvari, pređenu kilometražu, godinu proizvodnje i troškove popravki.

Sa samo  6% učestalosti kvarova i prosečnih troškova popravki od 382.67 evra, Peugeot 207, proglašen je najpouzdanijim automobilom u Evropi.

Povezana vest:  Stigao prvi "jaguar"

Na osnovu ovog istraživanja, francuski proizvođač je još jednom potvrdio pouzdanost, sigurnost  i kvalitet svojih vozila. A da pouzdan i kvalitetan automobil nije uvek i nepristupačan građanima, kompanija Verano Motors dokazuje svojom nesvakidašnjom ponudom u kojoj kupovinom Peugeot-a 207 ili 206 plus, po veoma povoljnim uslovima, ostvarujete i tri godine besplatnog servisiranja, tri godine garancije, tri godine besplatog goriva i tri godine besplatne pomoći na putu. 

Povezana vest:  U Čolinoj ksari