citroen_open_day_1

Citroen Open Day ovog vikenda – odlična ponuda službenih vozila

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore obradovaće ovog vikenda sve one koji se spremaju da obnove svoj vozni park. U ponudi se nalaze malo korišćeni službeni automobili.

Najviše je zastupljen Citroena C3. U sjajnom paketu opreme gde spadaju: metalik boja, klima uredjaj, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, CD MP3, prednja svetla za maglu, daljinsko centralno zaključavanje, servo upravljač, električni podizači prednjih stakala, upravljač podesiv po visini i dubini, putni računar i još mnogo toga. Pored njega, tu je i Citroen C4, koji se takodje odlikuje sjajnom opremom u kojoj se nalaze i klima uredjaj, metalik boja, 6 vazdusnih jastuka, CD MP3, tempomat sa limitatorom brzine, ABS, putni računar, Bluetooth, daljinsko centralno zaključavanje, progresivni servo upravljač, svetla za maglu, električni podizači prednjih stakala, upravljač podesiv po dubini i visini, sedište vozača podesivo po visini, središnji naslon za ruku sa pretincem, 16’’ točkovi… Uz ove najprodavanije, u ponudi se nalaze i ostali modeli Citroen vozila. Sva vozila iz ponude su redovno servisirana i nalaze se u savršenom stanju.

Povezana vest:  Mazda predstavila novi model MX-5

A za izuzetan dodatak na ovu nesvakidašnju ponudu pobrinuo se Hypo lizing dajući kupcima sjajne uslove. Za sva vozila iz ove ponude važi ponuda kupovine na lizing sa 10% učešća i sa rokom otplate do 4 godine.

Open Day vikend će se održati u subotu i nedelju u salonu Vitro Group u Radničkoj br.22 prekoputa Ade. Radno vreme salona specijalno za ovu priliku je u subotu 04. juna od 9 do 17h i u nedelju 05. juna od 9 do 14h. Ne propustite ovu izuzetnu priliku da dodjete do sjajnog vozila po veoma povoljnoj ceni i sjajnim uslovima kupovine i već sledeće nedelje budite novi član velike Citroen familije, jer “Citroen voze oni koji znaju”.

Povezana vest:  Opelove svetske premijere na Sajmu automobila u Ženevi 2012. godine