citroen_open_day11

U subotu je Citroen rally open day

Povodom 44 Serbia rally-ja, koji počinje u petak u 18h na Trgu republike u Beogradu, i mnogobrojnih pobeda, koje u nizu ostvaruje Citroen Racing Team u svetskom rally WRC šampionatu, kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore obradovaće one koje interesuju korišćena Citroen vozila.

Naime, u subotu, od 9 do 14 časova svi koji dođu u salon Citroen vozila u Radničkoj 22, prekoputa Ade, moći će da kupe korišćena Citroen vozila, prvenstveno prethodne modele C3 i C4, po specijalnim cenama i uslovima plaćanja. U ponudi se nalazi manja količina

Povezana vest:  Osmišljena tri nova prototipa električnih automobila

vozila, a najviše je zastupljena dizel verzija Citroena C3 1.4HDi, u sjajnom paketu opreme gde spadaju: metalik boja, klima uređaj, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, CD MP3, prednja svetla za maglu, daljinsko centralno zaključavanje, servo upravljač, električni podizači prednjih stakala, upravljač podesiv po visini i dubini, putni računar i još mnogo toga. Cene vozila su izuzetno povoljne, tako da vredi u subotu posetiti Vitro Group. Sva vozila su u izvanrednom stanju i redovno su servisirana.

Povezana vest:  Elegantna, moderna, inovativna: Nova Opel Astra – spremna za zabavu

Za sva ova vozila važi specijalna ponuda kupovine na lizing sa svega 10% učešća i sa rokom otplate do 4 godine.

CITROEN RALLY OPEN DAY se organizuje prvi put i u budućnosti će biti tradicionalna manifestacija. Vitro Group ima razloga da skreće pažnji na automobilska takmičenja, jer Citroen Racing Team je apsolutni svetski vladar u WRC šampionatu, kompanija je poznata po tome da pomaže auto sport, a u svojim redovima ima i aktuelnog evropskog šampiona na kružnim stazama u svojoj klasi, pa na ovaj način želi da najbržima omogući vožnju Citroenom po do sad najpovoljnijim cenama i uslovima.

Povezana vest:  Premijera Opelovih sedišta visokih performansi u novoj Astri OPC

Upravo zbog toga je CITROEN RALLY OPEN DAY vremenski ograničen na kratak period, a samo najbrži, kao i u reliju, imaće privilegiju da ove subote dobiju više od drugih. Oni će na već snižene cene dobiti dodatnih 5 odsto popusta. Sasvim dovoljno razloga da se u subotu pre podne družite sa Citroenom.