Branko Radujko, Vladan Luki_ i Marko Nikolovski na konferenciji za novinare

Telekom Srbija i FK Crvena zvezda zajedno do novih trofeja!

Telekom Srbija i FK Crvena zvezda potpisali su danas četvorogodišnji ugovor o sponzorstvu za period 2011/2015, koji podrazumeva podršku svim selekcijama najtrofejnijeg domaćeg kluba.Ugovor su potpisali Vladan Lukić, predsednik FK Crvena zvezda i Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbija.

„U životu prirodne stvari idu prirodnim tokom, a to je da najbolji idu sa najboljima, najveći idu sa najvećima. Posle našeg „braka“ sa Gaspromom najlogičnije i najprirodnije je bilo da prvi sledeći bude sa Telekomom Srbija. Gasprom i Telekom Srbija su najveće kompanije koje funkcionišu na našem tržištu i Crvena zvezda je ponosna na to, ali i svesna svoje obaveze da takve partnere ne smemo da razočaramo i da Crvena zvezda, pre svega rezultatski, mora biti na nivou Telekoma Srbija.“, rekao je Vladan Lukić predsednik FK Crvena zvezda

Povezana vest:  FK Partizan se ogradjuje od navijača koji su vredjali Vučića

Predstavljajući novi izgled dresa, Vladan Lukić uručio je dres sa obeležjima „novog igrača“ crveno belih, Telekoma Srbija g. Branku Radujku, generalnom direktoru kompanije.

”Saradnja telekom operatora i sportskih organizacija, klubova i saveza je i u svetu poznat fenomen u kome svi dobijaju. Telekom Şrbija dobija jedan novi vid komunikacije sa korisnicima, klubovi dobijaju podršku za funkcionisanje, ali i društvo u celini mnogo dobija, jer je sport jedan od najbitnijih segmenata za zdravo društvo. Svi verujemo u nove uspehe, kao i da podrška deci, mlađim i seniorskim kategorijama može doprineti razvoju fudbala.“, istakao je  Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbija.

Branko Radujko je najavio i posebnu pogodnost za sve korisnike Zvezda pripejd paketa u vidu 1.991 besplatnih SMS poruka. Za ostvarivanje ove pogodnosti potrebno je do 26. juna aktivirati opciju „Zvezda 1991 SMS“ i u narednih nedelju dana iskoristiti besplatne poruke .

Povezana vest:  Albanija ponovo bolja od Crne Gore

Posle potpisivanja ugovora, predstavljeni su i specijalni mt:s Zvezda postpejd paketi koji će korisnicima omogućiti povoljnije razgovore i ponudu mobilnih telefona u bojama kluba. Takođe, od svakog mesečnog računa korisnika, određeni iznos biće izdvojen za podršku FK Crvena zvezda.

Prvi korisnik Zvezda postpejd paketa i crveno-belog mobilnog telefona postao je predsednik kluba Vladan Lukić.

Za sve mt:s korisnike kojima je Zvezda u srcu, na raspolaganju su postpaid tarifni profili „Sever“, „Tokio“  i „Bari“.  U okviru ovih paketa, korisnici će moći da sa pet Friends&Family brojeva besplatno razgovaraju, samo uz naplatu uspostave veze, i neograničeno razmenjuju SMS poruke po ceni od 0 dinara.

Za sve one koji žele da istaknu koliko su ponosni na najveći uspeh Crvene zvezde, osvajanje Kupa evropskih šampiona, pripremljen je paket „Bari“ koji ima simboličnu cenu za mesečno zaduženje od 1.991 dinara. Budućim korisnicima Zvezda postpiad tarifa, od 1. jula biće na raspolaganju i ponuda mobilnih telefona za 1 dinar, koji će po prvi put na našem tržištu pojaviti u bojama i sa grbom kluba. Pored toga, korisnici Zvezda postpaida moći će besplatno da pristupaju odabranim sajtovima na kojima će se informisati o novostima iz kluba.

Povezana vest:  Rodžers ljut na Balotelija zbog menjanja dresa

mt:s je prethodno sa fudbalskim klubovima Crvena zvezda i Partizan pokrenuo saradnju u okviru prepiad paketa koji su naišli na odličan odziv poštovaoca oba kluba, budući da se samo Crvena zvezda prepiad tarifi u protekla dva meseca priključilo gotovo 150.000 korisnika.