Audi_Q3110190_large

U Autosalonu Porsche Beograd Ada predstavljen novi Audi Q3

Okupljeni ljubitelji brenda Audi u Salonu Porsche Beograd Ada imali su prilike da prisustvuju pretpremijernom predstavljanju novog modela Audi Q3. Nova Q trojka je ekskluzivno je bila izložena u Audijevom salonu, gde su se gosti upoznali sa svim prednostima ovog luksuznog četvorotočkaša, i uverili u sjajne performanse, sportski duh i urban izgled novog Audijevog modela.

Audi Q3 je sportsko, efikasno, trendsetersko i veoma svestrano vozilo koje se podjednako lako vozi na asfaltiranim i neasfaltiranim putevima. Jednodelna maska sa oštrim krajevima daje novom modelu veoma agresivan i dinamičan izgled, čemu doprinose i dnevna LED svetla, dok bočna silueta daje utisak kupe karoserije i ističe sportske karakteristike vozila. Audi Q3 je dugačak 4,39, širok je 1,83 i zajedno sa krovnim nosačima visok 1,60 metara.

Povezana vest:  Audi A1 clubsport quattro

Horizontalna priroda kontrolne table ističe njenu širinu, a poput većih modela iz Audi ponude, ona opisuje luk oko vozača i suvozača. Prostrana unutrašnjost modela Audi Q3 nudi komfor na svim mestima za sedenje. Audi Q3 u prtljažniku nudi puno mesta za opremu za izlete i sportske aktivnosti. Zapremina iznosi 460 litara, preklapanjem podeljenog naslona zadnje klupe ona se povećava na 1.365.

Povezana vest:  Chevrolet predstavlja mnoštvo inovacija na Sajmu automobila u Frankfurtu

Audi je u konstrukciji modela Q3 koristio najmodernija rešenja, pa tako novi model ima efikasne pogone i najmodernije sisteme za asistenciju. Audi Q3 je sastavljen od štedljivih pogonskih agregata kao i najnaprednije multimedijalne opreme. Mnoge njegove karakteristike preuzete su direktno iz klase luksuznih automobila.

Audi Q3 je ponuđen sa motorima 2.0 TDI od 140KS, 177KS (Quattro S tronic) i jedan 2.0 TFSI od 211KS. Svi imaju imaju turbo punjače i direktno ubrizgavanje, start-stop sistem i sistem za rekuperaciju energije.

Povezana vest:  Chevrolet ulazi u Južnu Koreju

Posle svetske premijere, koja je bila u aprilu ove godine u Šangaju, Audi Q3 će se na srpskom tržištu naći u toku ove jeseni.

.