Fiat_500_by_Gucci

FIAT 500 INSPIRIŠE LJUBITELJE AUTOMOBILIZMA ŠIROM SVETA

Fiat 500 nastavlja da privlači pažnju i inspiriše ljubitelje automobilizma širom sveta. U Šangaju je predstavljeno specijalno ekskluzivno izdanje tog gradskog četvorotočkaša za kinesko tržište. Pet mladih kineskih umetnika ukrasilo je bočne strane Fiata 500 grafičkim radovima koji na kreativan i originalan način simbolizuju povezanost Italije i Kine.

Povezana vest:  UTICAJ KORONE: Prodaja letnjih guma u Srbiji manja za 24,2 odsto, a zimskih za 13 procenata. Trend pada i u regionu

Na drugoj strani sveta atraktivni model Fiat 500 by Gucci, nastao u saradnji dva prestižna italijanska brenda, plenio je pažnju posetilaca na elegantnom letnjem pikniku tokom poznatog ,,Gudvud festivala brzine 2011’’ u Velikoj Britaniji.

Fiat 500 je do sada osvojio 40 međunarodnih nagrada, a nedavno i najstarije evropsko priznanje za dizajn – ,,Zlatni kompas’’. Sigurnost Fiata 500 je na Euro NCAP testovima, koji su već godinama merilo bezbednosti vozila dostupnih na evropskom tržištu, ocenjena sa pet zvezdica. Fiat 500 jedan je od najomiljenijih automobila jer je prava ikona stila koja predstavlja savršen spoj originalnog dizajna, udobnosti i poslednjih tehnoloških rešenja.

Povezana vest:  Jirgen Klop promenio klub – ali ne i marku svog automobila

{vsig}FIAT_500_INSPIRACIJE{/vsig}