Astra Classic IIIOpel Astra Classic III po neverovatnoj ceni

Opel je svojim fantastičnom akcijom još jednom potvrdio da teži da uvek želje svojih kupaca učini mobilnim i svojom ponudom, omogućio uštedu i obezbedio odlično opremljene automobile po fantastičnim cenama.

ASTRA Classic III – 1.6 115KS, 5 vrata, ABS,električni servo upravljač, klima uređaj, radio CD-MP3 uređaj, radio komande na volanu, vazdušni jastuci za vozača,suvozača i bočni, daljinsko centralno zaključavanje, električni podizači prednjih stakala, podešavanje volana po visini i dubini, trostruki info displej (vreme, temperatura, datum), električno otvaranje prtljažnika,podešavanje sedišta po visini, komplet za reparaciju gume, komfort sedišta,kožni volan, farovi za maglu, rezervni točak punih dimenzija, retrovizori u boji karoserije sa grejačima, ručke u boji karoserije, metalik boja – za samo 11.525€

Povezana vest:  Spyker Cars finalizovao kupovinu Saab-a

Dinamičkog dizajna, napredne tehnologije i vrhunske udobnosti, uz sveobuhvatan izbor fabrički ugrađenih opcija Astra Classic III je osmišljena da odgovara željama i potrebama svih koji se u njoj voze. Njeni moćni i fleksibilni motori sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni koncept samo će dodatno potvrditi da Astra Classic III na najbolji način podržava svaki  stil vožnje.

Povezana vest:  Svetska premijera nove Astre: Opel na IAA 2015.

I ako je odavno postala sinonim za uživanje u vožnji, sa aktuelnim cenama Astra Classic III dobija potpuno novu dimenziju. Akcija traje dok traju zalihe.