Salon 1

Novi salon Komnenović auta na Novom Beogradu

Beograd. Komnenović auto d.o.o. je nakon 21. godine uspešnog poslovanja (15 godina sa Opel-om) odlučio da kupovinu novih Opel vozila učini još pristupačnijom i jednostavnijom. Zbog toga su se u kompaniji Komnenović auto odlučili da otvore novi salon Opel automobila na adresi Jurija Gagarina 14 u naselju Belville na ukupnoj površini od 310 kvadratnih metara.

Salon 2

Salon je napravljen po najnovijim Opel standardima i trenutno funkcioniše u predpremijernoj fazi dok je svečano otvaranje planirano za septembar. U salonu su već izloženi svi aktuelni modeli pa se zainteresovani klijenti mogu uveriti u zavidan dizajn i kvalitet najnovijih Opelovih automobila: Astre, Insignije, Merive, Corse i drugih. Takođe su na raspolaganju i TEST vozila koja danas neretko bivaju presudan trenutak prilikom kupovine vozila jer se na taj način kupci najbliže upoznaju sa svim mogućnostima koje jedan automobil nudi.
Brojevi telefona su putem IP tehnologije ostali isti pa se potencijalni klijenti mogu informisati na: 011 3292 389 kao i na web site-u www.opelkomnenovic.rs gde se nalazi i interaktivna mapa.
Zanimljivo je reći da je Google maps odmah uvrstio novi salon u svoju mapu pa se oznaka “Opel Komnenović” sa nacrtanim automobilom nalazi na mapi odmah pored Delta City-a.
Salon raspolaže sa rezervisanim parking mestom i pet garažnih mesta u okviru poslovne zgrade kako bi klijentima bio olakšan pristup. Salon je kao i zgrada kompletno prilagođen hendikepiranim osobama pa je i njima olakšana kupovina uz povlastice koje im država obezbeđuje.

Povezana vest:  Peugeot 207 za samo 9.990 evra

Direktor kompanije Komnenović Auto, gospodin Miloš Komnenović ne krije zadovoljstvo otvaranjem novog salona na Novom Beogradu: “Pokazali smo da i u vremenima krize možemo da budemo veoma uspešni i inovativni istovremeno nudeći bogat portfolio proizvoda i zadovoljavajući i najzahtevnije potrebe kupaca. Posetite nas i uverite se u to”.