kgp1SENIORKE – XIX GRAND PRIX 2011.

Seniorke spremne za debi

Ženska seniorska reprezentacija Srbije spremna je za premijerno učešće na XIX Grand Prixu 2011. Seniorke Srbije u ponedeljak, 1. avgusta, putuju u Kinu, u Luohe, gde će igrati utakmice prvog vikenda, u D grupi, XIX Grand Prixa 2011.

Tim povodom danas je u u beogradskom hotelu „M“ održana konferencija za novinare, kojoj su prisustvovali Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije i reprezentativke Jelena Nikolić, Maja Ognjenović i Jovana Brakočević.

Povezana vest:  Najbolje odbojkašice Srbije 2. oktobra pre 9 godina osvojile prvu titulu prvaka Evrope

Zoran Terzić, prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije, saopštio je imena 14 igračica koje će putovati u Kinu.

Na spisku su:

TEHNIČARI: MAJA OGNJENOVIĆ (OLIMPIJAKOS PIREJ, GRČKA) I ANA ANTONIJEVIĆ (KAN, FRANCUSKA).

LIBERA: SUZANA ĆEBIĆ (ZUL, NEMAČKA), SILVIJA POPOVIĆ (RABITA BAKU, AZERBEJDŽAN).

BLOKERI: NATAŠA KRSMANOVIĆ (RABITA BAKU , AZERBEJDŽAN), MILENA RAŠIĆ (KAN, FRANCUSKA), NAĐA NINKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA, BEOGRAD).

Povezana vest:  Kolaković: Čudna utakmica sa mnogo grešaka

KOREKTORI I PRIMAČI: JELENA NIKOLIĆ (VAKIF GUNEŠ ISTANBUL, TURSKA), JOVANA BRAKOČEVIĆ (EVERGRANDE, KINA), SANJA MALAGURSKI (CRVENA ZVEZDA, BEOGRAD), BRIŽITKA MOLNAR (PANATINAIKOS ATINA, GRČKA), JOVANA VESOVIĆ (DINAMO BUKUREŠT, RUMUNIJA), TIJANA MALEŠEVIĆ (VOLERO CIRIH, ŠVAJCARSKA), ANA LAZAREVIĆ (VIZURA, BEOGRAD).

Srbija će tokom I vikenda XIX Grand Prixa 2011. igrati u D grupi u Luoheu, u Kini, od 05. – 07. avgusta sa Kinom, SAD i Kazahstanom. Tokom II vikenda, od 12. – 14. avgusta, Srbija će igrati u H grupi u Komakiju, u Japanu sa domaćinom, SAD i Dominikanskom Republikom. Tokom III vikenda, od 19. – 21. avgusta, Srbija će ponovo igrati u Japanu, u L grupi u Tokiju, a rivali će još biti Rusija i Koreja.

Povezana vest:  Vojvodina pobedila u Kragujevcu i izjednačila na 1:1