fiesta_5_vrata

Ford Fiesta s petoro vrata 8.990 evra

Specijalno za kupce u Srbiji, Grand Motors, uvoznik Fordovih automobila, u saradnji s principalom, obezbedio je ograničenu količinu Fiesti s petora vrata i paketom opreme Ambienete po ceni od 8.990 evra.

Verziju s cenom za oko 2.750 evra nižom od redovne pokreće benzinski motor od 1,25 litara (82 KS). Paket opereme Ambiente, između ostalog, čine klima uređajj, ABS, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, servo volan podesiv po visini i dubini, treće stop svetlo, kodirani ključ (imobilajzer), nivelacija farova, tonirana stakla, hladan start (-25 stepeni), centralno zaključavanje, ISOFIX nosači dečijih sedišta, radio/CD/MP3 sa 4 zvučnika, dodatna MP3 utičnica, displej sa prikazom dve linije teksta, audio komande na volanu, čelični rezervni točak standardnih dimenzija, krovni spojler u boji karoserije, elektro podesivi, grejani retrovizori crne boje, čelični naplaci od 14 inča sa 175/65R14 pneumaticima, ručke na vratima crne boje, branici u boji karoserije.

Povezana vest:  Dacia Duster favorit za evropski auto godine

U Grand Motorsu i mreži njegovih prodajno-servisnih partnera kupcima su na raspolaganju i Fieste sa dizel motorima i još bogatijim paketima opreme – Trend, Trend Style i Titanium.

Kao i ostala vozila iz Fordovog programa, i Fieste se mogu kupiti po sistemu staro za novo: vlasnicima polovnih Fordovih automobila (ne starijih od osam godina), nude se odlična procena korišćenog vozila i atraktivni uslovi finansiranja za kupovinu novog Forda.

Povezana vest:  Novi Peugeot 308 izabran za EVROPSKI AUTOMOBIL 2014. godine