Opel Astra

SPECIJALNA PONUDA IZ OPELA

U susret zimi: Opel sa 4 zimske gume i 4 felne!

Opel je svojom fantastičnom ponudom obezbedio da ovu zimu dočekate spremni uz odlično opremljene automobile po specijalnim cenama. Zimski period može biti vrlo nezgodan, posebno za automobile. Led, sneg, susnežica i kiša čine zimsku vožnju težom nego inače. Kada temperatura padne ispod 7˚C u letnje gume se više ne možete pouzdati. Pored toga što više ne prijanjaju dobro uz  podlogu zbog čega se produžuje zaustavni put automobila, mogu ugroziti vašu bezbednost na putu.

Povezana vest:  Opel je novi krosover model nazvao Crossland X

Opel vodi računa o svojim kupcima nezavisno od godišnjeg doba, a za predstojeću zimu smo za sve kupce obezbedili set pravilno nameštenih zimskih guma koji će obezbediti sigurnu vožnju uz potpuno poštovanje Zakona o bezbednosti u saobraćaju. Svako ko kupi novi Opel dobija set od 4 zimske gume i 4 felne.

Mislite unapred i opremite se pre drugih! Dočekajte zimu spremni i putujte bezbrižno jer mi brinemo o vašoj i sigurnosti vaše porodice. 
Akcija traje od 05.09. do 30.09.2011. ili dok traju zalihe, za modele Corsa, Astra Classic III, Astra NG, Meriva NG, Zafira i samo kod Opel dilera koji ucestvuju u akciji. Opel Southeast Europe LLC i Opel dileri zadržavaju pravo izmene ili obustave akcije u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Za sve detalje iz konkretne ponude molimo kontaktirajte Opel dilere. Kolicine automobila su ogranicene.

Povezana vest:  Volvo na Beotruck-u