Ivan Kekic Generalni direktor Opela

Kompanija Komnenović auto otvorila nov izložbeno-prodajni salon Opel vozila

Ovlašćena prodajno-servisna mreža kompanije Opel Srbija postala je bogatija za još jedno mesto gde će kupci imati kvalitetnu i profesionalnu uslugu. Kompanija Komnenović auto večeras je uz prisustvo velikog broja zvanica i ličnosti iz javnog života, otvorila nov izložbeno-prodajni salon na adresi Jurija Gagarina 14 u naselju Belville. Tom prilikom goste su pozdravili Pavle Komnenović, vlasnik kompanije i Ivan Kekić Generalni director kompanije Opel za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Bugarsku.

Povezana vest:  Ford povlači 130.000 automobila u SAD

Pavle Komnenovic, Andrej Kulundzic i Milos Komnenovic“Ponosni smo što smo večeras zvanično otvorili najsavremeniji Opelov salon u Srbiji.  Želeli smo da našim kupcima omogućimo da u potpunosti uživaju u kupovini Opel automobila. Uvereni smo da će usluga u novom prostoru unaprediti našu delatnost i omogućiti jačanje Opelove mreže”, rekao je Pavle Komnenović, vlasnik kompanije Komnenović Auto i jedan od naših najtrofejnijih vozača svih vremena – višestruki prvak bivše Jugoslavije.

Povezana vest:  Citroenu DS3 Top Gear magazin dodelio titulu "Automobil godine"

„Ovaj salon predstavlja još jedan doprinos jačanju automobilskog i privrednog sektora, posebno imajući u vidu da je ova zahtevna investicija realizovana u periodu nestabilnih ekonomskih prilika. Ponosni smo što imamo partnere kao što je Komnenović auto“, rekao je Ivan Kekić, direktor Opela.

Salon površine 310 kvadratnih metara napravljen je po najnovijim Opel standardima. U salonu su već izloženi svi aktuelni modeli pa se zainteresovani klijenti mogu uveriti u zavidan dizajn i kvalitet najnovijih Opelovih automobila: Astre, Insignije, Merive, Corse i drugih. Brojevi telefona su putem IP tehnologije ostali isti pa se potencijalni klijenti mogu informisati na: 011 3292 389 kao i na web site-u www.opelkomnenovic.rs gde se nalazi i interaktivna mapa. Kompletna servisna usluga obavljaće se, kao i do sada, u dobro poznatom prodajno-servisnom centru Komnenović auta u Beogradu u ulici Dragoslava Srejovića.

Povezana vest:  Bezbedno kroz zimu: Chevrolet predstavlja program Nedelje brige o kupcima