Stefan-Dedic-rb

JUNIORSKA LIGA SRBIJE 2011

Vukovi se “vade” protiv šampiona

Derbi drugog kola odigraće se u nedelju od 15 časova na stadionu Sportskog centra „Mladost“, gde će domaći Panteri ugostiti Vukove iz Beograda. Pobeda bi za prve bila samo nastavak trijumfalne serije u juniorskoj konkurenciji, dok je drugima neophodna za prolazak u plej of.

– Očekujem tvrdu utakmicu protiv Vukova – rekao je Bojan Kovačević, glavni trener juniorskog tima Pantera. – Oni jesu izgubili od Djuksa u prvom kolu, ali su u tom meču igrali bez startnog kvoterbeka i bez glavnog trenera. I uz takve probleme su odigrali egal utakmicu protiv Novosađana, iako se to nije moglo zaključiti na osnovu rezultata. Vukovima je uspeh u krvi. To je jedan od naših najboljih klubova, a ove godine, što se tiče seniorskog takmičenja i jeste najbolji. Uopšte ne sumnjam da će za utakmicu protiv nas dobro pripremiti i organizovati.

Povezana vest:  Kvadratura kruga meča Imperatori – Dukes

Kapiten Pančevaca RB/FS Stefan Dedić, prošle godine MVP finalnog meča i član juniorske reprezentacije Srbije je istakao:

– Očigledno je da Vukovi nisu krenuli kao sto su svi očekivali. Mi jesmo i trudićemo se da tako i ostane. Panteri sve utakmice igraju kao da je poslednja, tako ćemo igrati i ovu – najjače, planiramo da ostavimo srce na terenu. Ako tako bude, kakav god ishod da je konačan ishod, mi nećemo biti gubitnici, jer smo dali sve od sebe

Povezana vest:  SAAF-u stigla velika donacija od svetske federacije, youth liga izvesnost!

Poraz od Djuksa u prvom kolu na Adi Cigalniji bio je hladan tuš za juniore Vukova. Zato sada moraju da se „vade“ protiv Pančevaca.

– Shvatili smo da moramo još da treninramo. Posle dve nedelje intenzivnog rada mislim da smo spremni da se suprotstavimo aktuelnom šampionu, ne bismo li nastavili borbu za prolazak u plej of – rekao je Nikola Vasić, lajnbeker i sejfti Vukova, a na njegove reči se nadovezao Marko Bates, posle odlaska Andreja Tasića glavni trener čopora. – Spremni smo za duel sa Pančevom. Trenirali smo jako za veoma težak meč koji nas očekuje. Potrebna nam je pobeda kako bismo imali šansu za prolaz dalje. Teško je bilo šta prognozirati, na terenu će se sve reći. Nadamo se pozitivnom ishodu.

Povezana vest:  Tesan poraz Veprova u Istanbulu