Urban Drop Photo by Goran Mihajlov1

Sutra počinje Urban Drop Zone u Zrenjaninu

Sutra će se održati manifestacija pod nazivom Urban Drop Zone, kada se u centru Zrenjanina očekuje preko 60 skokova najboljih padobranaca iz regiona iz sezone 2011, kao i takmičenja za najbolju fotografiju manifestacije. Pobednike će u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ proglasiti jedna od najboljih svetskih atletičarki, poreklom iz Zrenjanina, Ivana Španović.

Centralni događaj manifestacije pod nazivom “Urban Drop Zone Cup”, održaće se od 10 do 18h u vidu takmičenja u skoku na cilj padobranom najbolje plasiranih takmičara iz zemlje i okruženja iz sezone 2011. Takmičenje je pozivnog karaktera i ovom prilikom se očekuje preko 60 skokova padobranom. U istom vremeskom periodu, održaće se događaj pod nazivom „Urban Drop Zone Photo“, takmičenje za najbolju fotografiju dana, otvoreno za sve zainteresovane profesionalne i amaterske fotografe. Program će biti praćen  radijskim prenosom putem frekvencije 103. 6 Mh – Radio Zrenjanina ili uživo putem live stream opcije na sajtu www.radio-zrenjanin.com. U programu emisije biće predstavljeni ekstremni prijatelji ekstremnih sportova među kojima su Aero klub „Zrenjanin“, Ninjutsu klub „Bujinkan“, Džudo klub „Proleter“, Baletsko-plesni klub “Stage”, Plesni klub “Free Dance”, Biciklistički klub „Cyclemania“, Ultra Maraton klub iz Zrenjanina, Maketarski klub i klub za popularizaciju vazduhoplovstva, vazduhoplovnog sporta i tehnike „Krila Petrovgrada“, Apnea Academy i Klub za plivanje perajima i ronjenje na dah „Dolphinboy“, Kik boks klub „Fighter“, Savate klub „Banat“, Karate klub „Banatski cvet“ i mnogi drugi.

Povezana vest:  RED BULL ŠINOMOBIL TRKA, Svi na start, Šinomobil kreće!

Pobednike za najbolji skok na cilj padobranom i najbolju fotografiju proglasiće Ivana Španović, jedna od najboljih svetskih atletičarki, u Zelenom zvonu” u 21h. Pobednička proslava pod nazivom „Extreme Karaoke Party“ će se održati u Pozorišnom klubu u vidu karaoke takmičenja.

U slučaju nepovoljnih meteoroloških uslova, program “Urban Drop Zone Cup” i “Urban Drop Zone Photo” će se održati u nedelju, 2. oktobra na Aerodromu Ečka. Prateći programi se neće odlagati.

Povezana vest:  Urbatlon Beograd pomeren za 18. septembar

PROGRAM:

Trg slobode
10 – 18h :: URBAN DROP ZONE CUP 
Takmičenje u skoku na cilj padobranom. Takmičenje je pozivnog karaktera i okupilo je najbolje plasirane takmičare iz zemlje i okruženja iz sezone 2011. 

10 – 18h :: URBAN DROP ZONE PHOTO
Izbor za najbolju fotografiju dana
Takmičenje je otvoreno za sve zainteresovane profesionalne i amaterske fotografe. Propozicije takmičenja se nalaze u dokumentu na sledećem linkuhttp://www.sendspace.com/file/1zxbwe

10 – 14h :: URBAN DROP VIBE
Radijska emisija koja se emituje uživo sa Trga slobode na 103.6 Mh – Radio Zrenjanin. U programu emisije biće predstavljeni ekstremni prijatelji ekstremnih sportova među kojima su Aero klub „Zrenjanin“, Ninjutsu klub „Bujinkan“, Džudo klub „Proleter“, Baletsko-plesni klub “Stage”, Plesni klub “Free Dance”, Biciklistički klub „Cyclemania“, Ultra Maraton klub iz Zrenjanina, Maketarski klub i klub za popularizaciju vazduhoplovstva, vazduhoplovnog sporta i tehnike „Krila Petrovgrada“, Apnea Academy i Klub za plivanje perajima i ronjenje na dah „Dolphinboy“, Kik boks klub „Fighter“, Savate klub „Banat“ Karate klub „Banatski cvet“ i mnogi drugi. 

Povezana vest:  Otvorene prijave za Jahorina Ultra Trail

Pozorišni klub „Zeleno zvono“
21 – 01 :: URBAN DROP HIGHLIGHTS with Ivana Španović
Proglašenje pobednika i dodela nagrada, projekcija fotografija & EXTREME KARAOKE PARTY with Boki Karaoke

Sky Limit, Aerodrom Ečka
01 – :: URBAN DROP AFTER PARTY