Opel_Corsa

Opel Corsa sa bogatom opremom već od 8999 eura!

Višestruko nagrađivana Opel Corsa koja, pored toga što nudi prvoklasno i bezbedno iskustvo u vožnji i predstavlja automobil koji je obožavan širom  Evrope, od sada je dostupna za samo 8.999 €. Opel Corsa svojim dinamičnim dizajnom ostvaruje san svakog vozača i omogućuje neograničeno zadovoljstvo u vožnji.

U periodu od 05.12.2011. do 31.12.2011. Opel Corsa 1.0 selection 65KS sa 3 vrata u ovoj specijalnoj ponudi obuhvata zaista bogatu opremu: klima uređaj, radio cd, 2 vazdušna jastuka, ABS, sedištia vozača podesiv po visini, servo upravljač podesiv po visini i dubini i centralno zaključavanje.

Corsa zauzima oko 30 odsto ukupne prodaje Opel/Vauxhall vozila i spada u vodeće automobile u svom segmentu. Prosečna godišnja prodaja u prethodne tri godine bila je oko 400.000 jedinica, dok je od samog nastanka Corse prodato oko 11 miliona modela.

Povezana vest:  Odlična prodaja Toyota vozila na BG Car Show 2014

Corsa nudi mnoge inovativne karakteristike koje automobili iz iste klase ne nude – poput zagrevanog upravljača, ili integrisanog nosača bicikala FlexFix – kao i mnoge druge koje se retko sreću u ovom segmentu, poput prilagodljivih halogenih farova (AFL), podrške pri kretanju uzbrdo i panoramskog staklenog krova.

Pored specijalnih izdanja koja su lansirana tokom životnog veka različitih generacija, nova Corsa ima spektar personalizovanih modela u Paleti boja. Uspešna, sportska Color linija koja već sada zauzima oko 20% ukupne prodaje Corse u Nemačkoj obuhavata tri različita izraza sportskog duha: Color Edition, Color Race i Linea Paket. Kod verzije Color Edition boje su dinamično koordinirane unutra i spolja, nudeći moderan i izražajan stil. To uključuje crni krov, upotpunjen crnim petokrakim aluminijumskim felnama visokog sjaja, i dolazi u beloj, žutoj, crvenoj, crnoj i novoj akvamarin boji karoserije. Color Race verzija je dizajnirana za prave zaljubljenike u moto-sportove, i dolazi u žutoj, crvenoj ili beloj boji karoserije, dok je Linea Paket namenjen kupcima koji traže još veću individualizaciju i dostupan je u 9 boja karoserije. Osim toga, segment sportskih malih automobila je proširen modelom Corsa OPC “Nürburgring Edition“ koji ima 154 kW/210 KS i koji dolazi u ograničenoj seriji od oko 500 jedinica. Razlikuje se od poznatog modela Corsa OPC po većoj izlaznoj snazi od 192 do 210 KS i većim obrtnim momentom od 230 do 250 Nm. Corsa OPC “Nürburgring Edition” dostiže 100 km/h za samo 6,8 sekundi i maksimalnu brzinu od 230 km/h.

Povezana vest:  Momačka sprava za prestiž

Pored atletskog, dinamičnog stila i zabave u vožnji, Corsa ujedno nudi kupcima prvoklasan kvalitet. Nemački izveštaj o kvalitetu DEKRA Quality Report 2010 proglasio je Corsu sveukupnim pobednikom kvaliteta, sa najnižom stopom kvarova među svim ispitanim vozilima.

U septembru 2011. godine Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, Oliver Dulić je uručio ključeve kupcu prvog prodanog automobila u okviru projekta subvencionisanja automobila iz Eco Friendly kategorije – Opel Corse ecoFLEX, prvog  automobila sa ovom subvencijom. Opel Corsa ecoFLEX oslikava Opelovu filozofiju o razvoju ekološki odgovornih automobila koji su zabavniji za vožnju nego ikada i na savršen način kombinuje visoke performanse, ekonomičnost u potrošnji (3.5 l/100 km) i emisiju CO2 koja iznosi samo 94g/km.

Povezana vest:  Corvette Stingray kabriolet debituje u Ženevi

Corsa je osmišljena i razvijena u Riselshajmu u Nemačkoj, a sklapa se u Saragosi u Španiji i Ajzenahu u Nemačkoj.