Opel_stand

Opel na sajmu Beo Truck predstavio novu generaciju Comboa
Opel je i za ovogodišnji sajam komercijalnih vozila Beo Truck za sve svoje verne i potencijalne kupce pripremio brojna iznenađenja i pogodnosti. Posetioci Opelovog štanda mogli su videti modele koji plene svojom originalnošću i funkcionalnošću, onako kako je to samo svojstveno Opelu.
Kao i svake godine kada je u pitanju nastup na BeoTrucku, Opel je svojim ljubiteljima i vozačima opet ponudio nešto posebno – posetioci sajma su imali priliku da bace pogled na budućnost Opel Combo-a, svestranog komercijalnog, ali i putničkog vozila. Tim povodom, prisutnima se obratio gospodin Ivan Kekić, generalni direktor Opela rečima: “U okviru trenutnog Opelovog portfolija modela, Combo je kao nedostajuća karika u segementu lakih dostavnih i višenamenskih vozila. Zajedno sa Vivarom u segmentu vozila srednje veličine i Movanom u segmentu teških dostavnih kombija, novi Combo, lako dostavno vozilo, kompletira moćan i konkurentan trio.“
“Poslednja generacija Combo-a, koja je na tržištu od  2001. godine, posedovala je mnogo ubedljivih karakteristika, i osvojila mnoge važne nagrade, na primer “International Van of the Year“, što je osiguralo kontinuiran uspeh na tržištu,“ podsetio je gospodin Kekić. Nova generacija modela je dobro opremljena kako bi se suočila sa izazovima. Combo van L1H1 standard 1.4 (95ks) dostupan je po ceni od 10.122 evra (bez PDV-a).
Opelov direktor prodaje, gospodin Milorad Ostojić, bliže je upoznao prisutne sa karakteristikama i verzijama novog Opelovog vozila: “Zahvaljujući velikoj raznovrsnosti modela, karoserija i pogonskih grupa, kao i visokom stepenu funkcionalnosti, nije preterivanje nazvati novi Combo multitalentovanim. Combo je na raspolaganju u Cargo varijanti za prevoz dobara i kao Tour varijanta za prevoz ljudi. Mogućnosti je mnogo i mnoge različite potrebe kupaca mogu biti zadovoljene.“
Voditeljka Aleksandra Jeftanović, podsetila je prisutne na dobro poznate modele iz
Opelovog komercijalnog programa i pozvala sve ljubitelje Opela da se uvere u njihov dokazan kvalitet. Pored premijere Combo-a, na sajmu je bio izložen i Movano koji se može nabaviti po specijalnoj ceni i sa bogatim paketom opreme. Specijalna sajamska cena za flotne kupce za Movano Van FWD L1H1 3500 Standard, 2.3 dizel (125 KS) kreće se od 18.951 evra (bez PDV-a). U bogatom Opelovom asortimanu komercijalnih vozila, nalazi se i Opel CorsaVan. Velika mogućnost izbora idealne kombinacije sa standardnim i opcionim karakteristikama učiniće svaki posao lakšim i zabavnijim. Opel CorsaVan, 1.2 (70 KS) dostupna je po ceni od 7.896 evra (bez PDV-a).
Posebnu pažnju na sajmu privukao je Bajagin Opel Vivaro. Nedavno je predstavljen kao oficijelno vozilo legendarnog benda, a posetioci su mogli da provere zašto je Bajaga već nakon prve vožnje oduševljen svojim novim saputnikom. Osim lepim i upadljivim izgledom, Vivaro može da se pohvali fenomenalnim performansama i povoljnom cenom. Opel Vivaro VAN L1H1 2.0 CDTI (92 KS) dostupan je po ceni od 15.326 evra (bez PDV-a).
Na kraju konferencije za novinare, Aleksandra Jeftanović je otkrila iznenađenje za sve prisutne koji su na konferenciju došli Opelovim vozilom. Verni vozači Opela bili su nagrađeni specijalnim poklonom.
Vrhunske performanse, visoka ekonomičnost, udobnost i efikasnost Opelovih komercijalnih vozila čine obavljanje svakog posla lakšim, bržim i bezbednijim. Opel vozila iz komercijalnog programa pokazuju posvećenost obavljanju poslovnih aktivnosti uz maksimalno uživanje u vožnji 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

 

Povezana vest:  Nova Opel Astra osvojila „Zlatni volan 2015."