Miss_sajma_automobila_i_motocikala_-_finaliskinje

KSENIJA JOVANOVIĆ NAJLEPŠA NA SAJMU AUTOMOBILA I MOTOCIKALA
 
Miss_sajma_automobila_i_motocikalaKsenija Jovanović (25) iz Niša, proglašena je za najlepšu devojku Delta Auto sajma automobila i motocikala, koji je prethodnih dana bio održan u Delta Cityju. Za prvu pratilju, proglašena je Tamara Nikolić iz Beograda (23), dok je titulu druge pratilje ponela Milica Bjedov iz Knina (19).
Na izboru je učestvovalo 15 devojaka, koje su kao hostese na sajmu, pomagale posetiocima da se što bolje upoznaju sa modelima automobila i motocikala.U žiriju su bili Marko Marković iz Delta Cityja, Marko Baljak, predstavnik Delta Auta, Aleksandar Jovanović  iz Delta Generali osiguranja kao i Milosav Parezanović iz Adria Medije.
Na Delta Auto sajamu automobila i motocikala , koji je po prvi put bio održan u Delta Cityju, predstavljeni su najnoviji modeli brendova BMW, Honda i MINI automobila i Honda i BMW motocikala. Posetioci su na jednom mestu mogli da vide najnovije modele – BMW serije 3, Hondu Civic, MINI Roadster, ali i premijere modela Honda i BMW motocikala za sezonu 2012.

 

Povezana vest:  Srećan 10 rođendan, Ampera!