kabrio_mercedes_sajamBG Car Show – nastup Mercedes-Benz Beograd

Mercedes-Benz Beograd na ovogodišnjem sajmu autmobila BG Car Show 2010 nastupa u Hali 1, Beogradskog sajma. Posetioci mogu da vide najatraktivnije modele iz putničkog programa Mercedes-Benz i smart. 
Zvezda ovogodišnjeg Mercdes-Benz štanda je E-Klasa Kabriolet, koji je odmah posle premijernog predstavljanja u Ženevi prikazan i publici u Beogradu. Novim kabriolet modelom, Mercedes-Benz proširuje uspešnu porodicu E-Klase još jednom posebno atraktivnom i emotivnom verzijom. 
Pod sloganom „Četvorosed za četiri godišnja doba“, inženjeri su na vrh prioriteta postavili funkcionalnost modela u toku cele godine. Sa novim modelom E-Klase Kabriolet, period vožnje je proširen na celu godinu. 
U inovacije se ubrajaju:automatski deflektor za vetar AIRCAP® ,uvek ugrađen i jednostavan za komandovanje, prostim pritiskom na taster, obezbeđuje osetno manje turbulencije za sva četiri sedišta; unapređeni sistem grejača u predelu vrata AIRSCARF®, kao i standardni akustički krov.
Uz premijerno predstavljen model E 350 CDI Kabriolet, Mercedes-Benz Beograd izlože:A 160 CDI, B 180 CDI, C 200 CDI, E 200 CDI, GLK CDI, S 400 Hybrid, Vito 109 CDI putnički i Smart.

Povezana vest:  SAJAM AUTOMOBILA 2013, Sajam automobila i motocikala od 22. marta