Nitro 50Tomos u Srbiji predstavlja novu liniju skutera

Preduzeće Tomos učestvuje na aktuelnom 4. međunarodnom sajmu motocikala i bicikala Motopassion 2010 u Beogradu. Na sajmu se prvi put predstavlja nova linija skutera, koju dopunjuju nadaleko poznati modeli dvotočkaša, među kojima su i omiljeni APN, Alpino i Sprint. 
Novu liniju skutera čine četiri modela sa dve različite radne zapremine agregata. Model Nitro 50 će svojim agresivnim izgledom oduševiti mlade, a oni “drskiji” će izabrati snažniju varijantu sa motorom od 125 ccm. Model Twister oduševljava ljubitelje elegantnom linijom i udobnošću u vožnji u verzijama i od 50 ccm i od 125 ccm. U sve modele se ugrađuju snažni, štedljivi 4-taktni motor. 
Takođe je predstavljena i široka paleta vozila od 50 ccm, koje dosežu brzinu do najviše 50 km/h. Model Racing, koji ima ugrađen električki pokretač i uljno pumpo oduševljava pre svega mlade. Za sinergiju između prepoznavnog Tomos-ovog dizajna i novih trendova zaduženi su modeli Youngst’R i Fun Sport’R. 
Da bi što bolje zadovoljili potrebe kupaca i pojačali postprodajnu podršku, uključujući i originalne rezervne delove, Tomos je početkom 2010. godine započeo distribuciju vozila i rezervnih delova preko dva na tržištu već priznata distributera: Moto Servis Peđa d.o.o. i Motocross d.o.o. 
Tomos je slovenačko preduzeće sa jasnom vizijom i u poslovnom startegijom usmerenom u budućnost. Tomos Group čine matična kuća Tomos d.o.o., motoindustrija sa sedištem u Kopru u Sloveniji i dve ćerke firme: Tomos Nederland B.V. sa sedištem u mestu Epe u Holandiji i Tomos USA sa sedištem u Greenvill-u u SAD.

Povezana vest:  Mercedes u Srbiji prošle godine prodao oko 1.200 automobila


SM 125 Replica CupTwister 125