Fantastična ponuda iz Opela – specijalno za BG Car Show!

opel_corsaOpel je i za ovogodišnji sajam automobila za sve svoje verne i potencijalne kupce pripremio bezbroj iznenađenja i pogodnosti. Svi koji posete Opelov štand mogu videti modele koji plene svojom originalnošću, onako kako je to samo svojstveno Opelu.

Nova Opel CORSA
Corsa je automobil koji savršeno prati dinamičan način Vašeg života. Savremenog dizajna i impresivnih dinamičkih sposobnosti. Corsa ne trpi dosadu ni u varijanti sa troje, ni sa petoro vrata. Nadahnut motor, genijalan inženjering i Corsini sveobuhvatni aktivni i pasivni sistemi za bezbednost inteligentno su usklađeni da pruže maksimalnu zaštitu, ali i autentično i uzbudljivo iskustvo vožnje.Corsa nudi: 1.0 benzinski motor od 65 KS, 3 vrata , klima uređaj , servo upravljač podesiv po visini, radio CD sa 4 zvučnika, 2 vazdušna jastuka i ABS sistem , elektro-podesivi spoljni retrovizori. Cena ovog Opelovog modela je 8.999€, a sajamska ušteda je čak 2557 evra!

Povezana vest:  Uz ove savete nećete pogrešiti prilikom kupovine zimskih guma

Svi Opelovi modeli izazvali su veliko interesovanje posetilaca sajmaOpel ASTRA CLASSIC III
Dinamičkog dizajna, napredne tehnologije i vrhunske udobnosti, uz sveobuhvatan izbor fabrički ugrađenih opcija Astra Classic III je osmišljena da odgovara željama i potrebama svih koji se u njoj voze. Njeni moćni i fleksibilni motori sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni koncept samo će dodatno potvrditi da Astra Classic III na najbolji način podržava vaš stil vožnje.
Astra Classic III – 1.4 16V benzinski motor od 90 KS, 5 vrata, klima uređaj, radio CD uređaj sa 6 zvučnika, 4 vazdušna jastuka, ABS, prednja svetla za maglu, kožni servo upravljač sa daljinskim, komandama za radio, prednji podizači stakala, elektro-podesivi retrovizori sa grejačima, centralno zaključavanje sa daljinskim upravljanjem – za samo 10.999€, sa sajamskom uštedom od čak 1339 evra!

Opel ASTRA GTC 
Izaberite model Astre koji vam najviše odgovara, a svaki od njih oduševiće vas svojim moćnim i efikasnim motorom, beskompromisnim dizajnom i šasijom koja je remek-delo inženjerstva. 
Opel Astra GTC od 11.264 € nudi: klima uređaj, radio CD sa 6 zvučnika, 4 vazdušna jastuka, ABS, prednja svetla za maglu, kožni servo upravljač sa daljinskim komandama za radio, prednji podizači stakala, električni spoljni retrovizori, centralno zaključavanje sa daljinskim upravljanje, vozačevo sedište podesivo po visini. Sajamska ušteda je 3226 evra!

Povezana vest:  Proizvodna verzija Opel Ampera modela: Svetska premijera u Ženevi

Opel ZAFIRA 
Opel Zafira je savršena kombinacija prostranosti, stila i potpunog zadovoljstva u vožnji. Na raspolaganju vam je 7 sedišta, a sistem Flex7® omogućuje vam da jednostavnim preklapanjem bez vađenja sedišta iz automobila, utovarite stvari, krenete na put i uživate bez ograničenja. Opel Zafira je u ponudi sa cenom od 13.880 €, pri čemu je sajamska ušteda 3816 evra!

Opel ANTARA 
Antara je automobil koji ce vam probuditi želju za vožnjom! Moderan dizajn i inteligentan pogon na sva četiri točka brišu granice grada povećavajući uzbuđenje vožnje sa svakim pređenim kilometrom. Oštar izgled čistih i skladnih linija i savršene proporcije, sa udobnom i svestranom unutrašnjošću garantuje putovanje sa stilom, a sve to po ceni od 19377€, i sajamskom uštedom od 5500€!

Povezana vest:  Novosađani će uživati u motorima i automobilima

opel_insigniaOpel INSIGNIA Evropski automobil godine 2009.
Jedan od najatraktivnijih Opel-ovih automobila koji opravdava titulu Evropskog automobila godine je Insignia. Ovaj automobil vozi zajedno sa vama. On prilagođava upravljanje prema Vašem stilu. Zahvaljujući Flex Ride tehnologiji izaberite tip koji Vama najviše odgovara: Sport, Tour ili Normal. Inteligentni sistem svetala ima čak 9 načina rada što znatno olakšava vožnju i čini je sigurnijom. Insigniia osvetljava iza uglova, automatski smanjuje jačinu svetla i prilagođava se svim uslovima vožnje,a prilagodljivi 4×4 pogon poboljšava ubrzanje, stabilnost i kontrolu. Opel Insignia nije bez razloga proglašena automobilom 2009.godine. Cena Insignije je 17.232 €, dok se Insignia Sports Tourer može naći u ponudi za 18.753 €.