Vespa_GTS_300_Super„Piaggio Group“ na sajmu promovisao novog uvoznika i distributera u Srbijia – kompaniju „P.G.S. Motori d.o.o.“
Na 5. međunarodnom sajmu motocikala i bicikala MOTOPASSION „PIAGGIO GROUP“ iz Italije promovisala je novog uvoznika i distributera svojih proizvoda u Srbiji – kompaniju „P.G.S. Motori d.o.o.“ (Piaggio Group Srbija Motori).Uz napomenu da „PIAGGIO GROUP“ ne dolazi u Srbiju samo da proda određeni broj motocokala već da osvoji tržište i ostane, Massimo Mirosi, potpredsednik za Evropu, Bliski Istok i Afriku, rekao je da iskustva pokazuju da je recesija pravo vreme za uvođenje novih proizvoda, posebno ako je reč o dvotočkašima, koji su alternativni vid prevoza koji štedi energiju.
-Imamo dobre proizvode a spremni smo da uložimo i u marketing i da pokažemo da su dvotočkaši bezbedni ako se koriste na pravi način. Mi smo lider na tržištu, imamo brend. Inovacije i tehnologija su karakteristike naših proizvoda, a tome treba dodati i italijanski dizajn, rekao je Mirosi.
-Nameravamo da proširimo dilersku mrežu po Srbiji, da unapredimo postojeće servise i obezbedimo edukaciju za vozače motora i skutera, rekao je Aleksandar Marković, generalni direktor kompanije „P.G.S. Motori“. –U Beogradu smo kod Arene otvorili reprezentativni prodajni objekat, u kome ljubitelji motocikala mogu da dobiju sve informacije o „piaggio“ proizvodima i uslovima za njihovu kupovinu.
„PIAGGIO GROUP“ čine sedam snažnih moto marki: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi i Moto Guzzi, a odnedavno i popularni Scarabeo.
Globalni uspeh i reputacija kompanije Piaggio najvećim delom zasluga njihovog najpopularnijeg i najmasovnijeg proizvoda – čuvene Vespe. Na Beogradskom sajmu su predstavljeni prvi hibridni skuter a svetu – MP3 Hzbrid, kao i model skutera MP3 LT, koji može da se vozi sa B kategorijom.
aprillia_SHIVER_ Silver_CrowdMoto_guzzi_ GRISO_8V_SE

Povezana vest:  Opel Astra GTC: Panoramski vetrobran za nove perspektive