Opel Corsa OPC _1

Najniže letnje cene najpopularnijih Opelovih modela
 
Opel Insignia 1.8 sa 140 KS i četvoro vrata dostupna je već od 18.999 evra.
Izvanredan paket opreme uključuje: klima uređaj, radio CD 300 sa trostrukim info display-om, prednje vazdušne jastuke za vozača i suvozača, bočne i zavesaste, električno podešavanje visine sedišta na strani vozača, prednje električne podizače stakala, elektro podesive retrovizore sa grejačima, daljinsko zaključavanje vrata, putni računar, prednji naslon za ruke, ABS, ESP, zatamljena stakla, daljinsko otvaranje vrata prtljažnika i manuelni 6-stepeni menjač.
Smelo izvajani spoljni dizajn, moćna silueta i elegantni stil u unutrašnjosti izdvajaju Insigniju kao predvodnika svoje klase. Od svoje premijere 2008. godine Insignia je osvojila više od 50 nacionalnih i internacionalnih nagrada, uključujući i prestižnu „Nagradu za automobil godine 2009“. Osim toga, Insignia je po drugi put zaredom postigla najveći uspeh u izveštaju za polovne automobile DEKRA 2012. Ovo vozilo je broj jedan u svom segmentu zbog najmanjeg broja grešaka.
Corsa Selection 1.0, sa petoro vrata i 65 KS dostupna je po neverovatnoj ceni koja kreće od 8.990 evra. U bogatom paketu opreme, nalaze se: kilma uredjaj, radio CD, ABS, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, servo upravljač, vozačevo sedište podesivo po visini, podsetnik za sigurnosne pojaseve, elektro podesivi spoljni retrovizori, stub upravljača podesiv po visini i dubini, centralna brava, trostruki info ekran i zatamljena stakla.
Akcija koja je pokrenuta početkom aprila za Astru Classic III i novu Astru, aktivna je i tokom jula, pa je Astra Classic III 1.6  sa 115 KS dostupna već od 9.990 evra, a nova Astra 1.4 sa 100 KS od 12.990 evra. Pored toga, obezbeđeni su i specijalni uslovi finansiranja u saradnji sa S-rentom, pa mesečni zakup za Astru Classic kreće od 99 €, a mesečni zakup za novu Astru od 129 €.
Najnovijom kampanjom je svim potencijalnim kupcima omogućeno da izaberu Opel koji im najviše odgovara i da od ovog leta uživaju u komforu, sigurnosti i vožnji vrhunskih automobila.

 

Povezana vest:  BASF najavio značajan iskorak u proizvodnji baterija za električne automobile