Opel_Corsa_2012

Opel Corsa po neverovatnoj ceni
Kompanija Opel pokrenula je novu akciju kojom je svim svojim budućim kupcima omogućila da po najpovoljnijim uslovima dođu do jednog od najprodavanijih i najomiljenijih modela, Opel Corse.
Corsa 1.2 Selection sa 85 ks i pet vrata sada je dostupna za 9.860 evra, a Opel je za svoje buduće kupce obezbedio i specijalne uslove finansiranja sa mesečnom ratom koja iznosi 99 evra. Bogat paket opreme uključuje: klima uređaj, dva vazdušna jastuka, ABS, radio CD sa audio komandama na volanu, trostruki info displej, bord kompjuter, tempomat, električne podizače prednjih i zadnjih stakala, centralnu bravu i daljinsko zaključavanje vrata, sedište vozača podesivo po visini.
Opel Corsa će ispuniti želje i najzahtevnijih kupaca. U udobnoj vožnji prepunoj zabave će uživati mladi vozači, a samouvereno će odgovoriti i potrebama porodičnih ljudi. Savršena je za uske gradske ulice, ali i dovoljno velika i udobna za duga putovanja po otvorenom putu. Atraktivan dizajn, iznenađujuća prostranost, moderna tehnologija i visok nivo funkcionalnosti su ono što Corsu izdvaja od drugih modela.
Opel, kao i uvek, svoje potencijalne kupce nagrađuje najpovoljnijim cenama i uslovima kupovine. Zahvaljujući ovoj fantastičnoj akciji jedan od Opelovih najpopularnijih automobila je pristupačniji nego ikada do sada.
Akcija traje do 30.09.2012. ili dok traju zalihe kod  ovlašćenih Opelovih dilera koji učestvuju u akciji  (Ćircom, Total, Interauto-Trade, Interauto, Niš Auto Gemos, AC Brajić, WEST Beocar, AK Čatalov, Komnenović, Autopromet, Auto Mirkos). Za više informacija, najbliži Opel partneri stoje na raspolaganju.

 

Povezana vest:  Chevrolet svojoj ponudi dodaje mali SUV