Salon

Salon automobila od 22. do 31. marta na Beogradskom sajmu

Međunarodni salon automobila biće održan od 22. do 31. marta u svim raspoloživim kapacitetima Beogradskog sajma, a na ovogodišnjem salonu će se predstaviti više od 400 izlagača, najavljeno je danas na konferenciji za medije na Beogradskom sajmu.
Prema najavama organizatora, na 51. međunarodnom salonu automobila, posetiocima sajma biće predstavljen 51 premijerni model automobila, od kojih 10 modela dolazi u Beograd sa nedavno završenog ženevskog salona automobila.
Posetioci će premijerno moći da vide novi Mercedes CLA, Mercedes E klase, Audi A3 Sportback, BMW Gran turismo, McLaren MP4, Golf 7, Citroen C – Ellysee, Opel Adam, Lexus GS450H, Ćevrolet Trax, novi Peugeot 2008, Renault Capture, Hundai Equus, Mitsubishi ASX, novi Rav4, novu Mazdu 6, novu Škodu Otaviju.
Proizvođači, uvoznici i distributeri automobila i motocikala najavili su da će sajamskim kupcima odobravati i popuste u saradnji sa bankama i lizing kompanijama. 
Radno vreme sajma je od 10 do 20 sati, cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200 dinara, a cena parkinga 100 dinara.
Otvaranje sajma planirano je za petak 22. mart u hali 1 Beogradskog sajma, a sajam će otvoriti potpredsednik vlade i minsitar za spoljnuj i unutrašnju trgovinu i telekomunikacije Rasim Ljajić.

Povezana vest:  Novi Opel ADAM modeli: Sada u Swing Top i Easytronic 3.0 izdanjima